- Foto: https://www.instagram.com/adinatoor.annalisah/

Adinators flickvän Anna-Lisa försvarar sexövergreppet: "Nu får ni ge er"

Ex on the Beach-profilen Anna-Lisa Herascu försvarar sin pojkvän The Adinator och de sexuella övergreppen han utsatt en kvinna för.


Tidigare under dagen avslöjade Nöjesguidens blogg Bloggbevakning att Andrijano "The Adinator" Mijanovic har utsatt sin ex-flickvän för ett sexuellt övergrepp.

När hans dåvarande flickvän låg däckad av fylla så stoppade Adinator in ett finger i hennes vagina – "för att undersöka om hon hade varit otrogen".

"Hahahaha jag checkar på Google hur tar man reda på när en tjej är otrogen så ser jag någon som skrev att man ska stoppa in ett finger i deras pussy och om det är jätte varmt så har hon haft sex. Så jag stoppar in ett finger i hennes pussy checkar om det är varmt, det var jävligt varmt och slemmigt", skrev han i ett blogginlägg.

Adinators blogginlägg, som nu har raderats, publicerades på hans flickvän Anna-Lisa Herascus blogg.

På Adinator och Anna-Lisas gemensamma Instagramkonto har det nu kommit in hundratals kommentarer. Och bland kommentarerna så försvarar Anna-Lisa sin pojkvän och hans handlingar.

Bildkälla: Bloggbevakning.

"Men asså på riktigt, vet ni vad våldtäkt är? Googla snälla upp det. Har ni aldrig tagit på er killes kuk när han sover? Jag gör det hela tiden. Så ni påstår att jag våldtar min kille dagligen? Sluta förvränga hela situationen. På riktigt nu. Våldta och röra är seriöst två olika saker. Om min kille hade lagt sitt finger i min pussy när jag sover är det förfan ingen våldtäkt. Vi är tillsammans. DOM var tillsammans. Nu får ni ge er. //anna-lisa."

Att Anna-Lisa försvarar The Adinator uppmärksammades av Bloggbevakning, som även följde Anna-Lisas tips och "googlade våldtäkt". Det som står på till exempel Wikipedia om våldtäkt visar klart och tydligt vad som gäller.

Till exempel så behöver inte våldtäkt innebära ett samlag utan till exempel penetrering av främmande föremål räknas också som våldtäkt.

Anna-Lisa tror inte heller att det räknas som våldtäkt om man är tillsammans med sin förövare – något som inte heller stämmer på långa vägar.

Nyheter24 har sökt Andrijano "The Adinator" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu.

Adinator om sexuella övergreppet: "Jag stoppar in ett finger i hennes pu**y"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.