Hannalicious berättar nu om sin bröstförminskning.
1 av 5
Hannalicious berättar nu om sin bröstförminskning. - Foto: https://www.instagram.com/hannalicious/. Bilden är ett montage.
Bloggerskan Hanna "Hannalicious" Friberg genomgick nyligen en bröstförminskning.
2 av 5
Bloggerskan Hanna "Hannalicious" Friberg genomgick nyligen en bröstförminskning. - Foto: https://www.instagram.com/hannalicious/
Bloggerskan Hanna "Hannalicious" Friberg  har förminskat sina bröst.
3 av 5
Bloggerskan Hanna "Hannalicious" Friberg har förminskat sina bröst. - Foto: https://www.instagram.com/hannalicious/
Innan operationen hade hon 65E-kupa.
4 av 5
Innan operationen hade hon 65E-kupa. - Foto: https://www.instagram.com/hannalicious/
Hanna innan operationen.
5 av 5
Hanna innan operationen. - Foto: https://www.instagram.com/hannalicious/

Hannalicious efter operationen: "Ska skicka massa bröstbilder till mina tjejkompisar"

Hanna "Hannalicious" Friberg genomgick nyligen en bröstförminskning – nu berättar hon om resultatet för Nyheter24.


Bloggerskan Hanna "Hannalicious" Friberg genomgick nyligen en bröstförminskning. Anledningen till att hon genomgick operationen, som bekostades av Landstinget, är att hon har haft ont i axlar och nacke länge.

Hanna, som från början hade en E-kupa, har sammanlagt tagit bort 700 milliliter från sina bröst.

– Jag har haft vardagliga problem med mina bröst så länge jag kan minnas. Har haft ont i axlar och nacke, dålig hållning och har aldrig någonsin ägt en bh som sitter bra. Kläder har också varit ett jätteproblem för eftersom att jag är rätt liten i omkrets men har en stor byst så har jag liksom behövt en L vid brösten och en S i omkrets, säger Hanna till Nyheter24.


Hon har funderat på operationen i flera år men det var inte förrän hon tackade ja till en operationstid som hon kände att det var rätt beslut.


Hur känns det nu efter operationen?
– Nu har det ju bara gått en vecka så jag går ju fortfarande runt och är väldigt försiktig och har lite ont då och då men när jag fick se resultatet idag för första gången så började jag gråta för att det såg så fint ut och för att det känns så himla bra och modigt av mig att jag vågade göra detta, säger Hanna.

Var det nervöst att se resultatet?
– Det var jätte nervöst, jag vågade inte titta först utan frågade min mamma och min syster som var med på sjukhuset hur det såg ut innan jag tittade själv.


Hanna känner sig både nöjd och glad över operationen – ja, så pass att hon nu har bombat sina tjejkompisar med massa bröstbilder, något som hon berättar om i sin blogg.

Och imorgon bär det av till Paris för en härlig resa.

– Måste däremot även där vara jätteförsiktig, får ju exempelvis inte bära något alls och måste jag bära något så får det max vara 1 kilo i varje fall i två veckors tid till, säger Hanna till Nyheter24.

Se före och efter-bilderna här i Hannas blogg.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".