Therese Lindgren: "Därför kommer jag aldrig att dela med mig av mitt sexliv"

Youtubestjärnan Therese Lindgren svarar nu på varför hon aldrig kommer att prata om sex, fylla och skvaller.


Det var efter att Therese Lindgren hade läst kommenterar på sin Youtube som hon blev ledsen. Hon väljer nu att prata ut om sina känslor kring de negativa ord hon får riktade mot sig.

– Folk verkar tycka om att berätta för mig hur tråkig jag är. Folk skriver till mig att jag var deras favorit Youtuber förut men att de nu har avprenumererat för att jag är så jävla dålig, säger hon i sitt senaste klipp.

Therese förklarar att hon verkligen anstränger sig för att bjuda på sig själv, vara personlig och samtidigt sprida ett bra budskap. Hon säger att hon kanske tror att Youtube har förändrats och att hon inte har hängt med.

Therese Lindgren i sitt Youtubeklipp. Bildkälla: Therese Lindgren Youtube

"Jag kommer aldrig mer att vara del av något Youtube-drama, jag kommer inte dela med mig av mitt sexliv, jag kommer inte visa mig berusad på Youtube, jag kommer inte "hänga ut" någon för att få visningar, jag berättar inte när det händer något mellan mig och andra Youtubers, jag deltar inte i skvaller", skriver hon och fortsätter:

"Jag kommer fortsätta vara mitt tråkiga jag, för jag kan inget annat. Jag är ledsen, men tycker du att mina videos är tråkiga nu (och det är helt ok om du gör det!) så ber jag dig sluta titta för du kommer bara bli besviken. Tyvärr alltså", avslutar hon.

Här kan du se hela Therese klipp.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!