Zara med sin nya pojkvän.
1 av 2
Zara Larsson och hennes Brian Whittaker verkar lyckligare än någonsin. - Foto: Snapchat/Instagram
Fest
2 av 2
B <3 Z

Det här skrev Zara Larsson om sin pojkvän – för två år sedan

Zara Larsson har haft siktet inställt på sin nuvarande pojkvän Brian Whittaker i hela två år!


Den brittiska modellen Brian Whittaker, 17, är Zara Larssons nya pojkvän. Paret har dejtat sedan i maj, och Zara har tidigare berättat att Brian tog flyget över Atlanten för att kunna umgås med henne.

Zara, 19, verkar upp över öronen förälskad, och har redan skrivit på sin Twitter att hon är så kär just nu att hennes kommande album därför kommer att bli riktigt cheesy. Brian och Zara visar nu sina känslor öppet, och på Snapchat bjöd Zara på en kärleksbild på paret.

Nu visar det sig att Zara har varit minst sagt sugen på Brian ett bra tag. Ja, faktiskt hela två år!

Den 27 november 2015 twittrade nämligen Zara ut ett litet bildmontage på Brian och frågade vem han var, var han bor, hur gammal han är, varför han är så snygg och hur han gillade sina ägg kokta på morgonen.

Och två år senare är de alltså ett par – skam den som ger sig! Zara själv var inte sen med att twittra ett tack till sina fans så snart det hade kommit fram vad Zara hade skrivit om Brian för två år sedan.



TV: Här visar Zara Larsson och pojkvännen upp sin kärlek

En annan inspirerande kärlekssaga är den här: Danielle messade till sin idol i fem år – nu är de ett par

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Goals?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.