Youtubestjärnan till attack mot Joakim Lundells bror

Youtubestjärnan Thomas Sekelius har ett och annat att säga till Joakim Lundells bror Christofer Berg efter hans homofobiska uttalanden.


Joakim Lundells bror Christofer Berg driver en Youtubekanal med 70 000 prenumeranter, och på Instagram har han över 40 000 följare. 

I helgen använde han sig av sin Snapchat för att gå till attack mot HBTQ-rörelsen. Han spydde ut sitt hat, och skrev bland annat att det inte finns något "normalt" över transpersoner. 


Det här är långt ifrån första gången Christofer uttrycker sina vidriga åsikter. I höstas kallade han människor med utländsk bakgrund för "skadedjur".

En av många som har reagerat på Christofers uttalanden om HBTQ-rörelsen är Youtubestjärnan Thomas Sekelius, som har över 300 000 prenumeranter på sin kanal. På Snapchat levererar nu Thomas den bästa dissen mot Christofers homofobiska åsikter.

“Kyss min sminkade röv homofobjävel!”, skriver Thomas och fortsätter:

“Du får ha på dig vad du vill. Kom ihåg det. Låt ingen bestämma vad som är “normalt” och “onormalt”. Jag är inte onormal för att jag använder kill och tjejkläder. Jag har en klädstil, precis som du Chrillepille”.


I en Snap skrev Christofer: “Hade du velat att din egna pappa hade använt klänning och läppstift när du tog studenten?”.

Och ja, Thomas svar visar att alla inte är så trångsynta som Christofer...

“Hade min pappa velat ha klänning och läppstift hade jag varit den som håller upp släpet och bättrar på läppstiftet”, skriver Thomas på sin Snapchat som sajten Svenska Youtubers har tagit del av.

WORD.

Joakim Lundells bror om transpersoner: "Inget normalt i det"

Jockibois bröder om människor med utländsk bakgrund: "Skadedjur"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

1 timme sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

1 timme sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

1 timme sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.