På sin populära Instagram bjuder Maxinne på flera bilder från sina Tantraupplevelser.
På sin populära Instagram bjuder Maxinne på flera bilder från sina Tantraupplevelser. - Foto: https://www.instagram.com/maxinnebjork/

Margeaux Dietz på Tantrakväll: "In kom en naken snygg kille"

"Let's Dance"-aktuella Margeaux Dietz, Maxinne Björk och andra bloggerskor var på Tantrakväll. Tjejerna drack vin, åt musmuffins och fick se en minst sagt speciell typ av massage på Tantrakvällen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Bloggerskan och Instagramprofilen Maxinne Björk, 28, har den senaste tiden snöat in rejält på Tantrasex och på sin blogg skriver hon en hel del om sina upplevelser.

För ett par veckor sedan bjöd Maxinne in ett gäng tjejer till en Tantrakväll hemma hos sig, och en av de som deltog var bloggerskan Margeaux Dietz, 27. Förutom snopptårta och musmuffins så bjöds tjejerna på en minst sagt minnesvärd afton.

Maxinnes tantralärarinna, som Margeaux beskriver som en "riktigt snygg tjej från Australien", skulle nämligen i finalen utföra en lingam-massage på en kille.

Maxinne Björk bjöd in till Tantrakväll. Här ser vi henne med sin Tantralärare Charlena.  Bildkälla: Instagram.

Vad är då lingam, undrar kanske den oinvigda. Jo, det är en snoppmassage.

"Där satt vi 8 tjejer i en soffa och in kom en naken snygg kille som skulle få en snoppmassage framför oss", skriver Margeaux.

Det visade sig dessutom att Margeaux kände killen i fråga – men det bekom honom inte ett dugg.

För att sluta fnissa så högg Margeaux in på snopptårtan och en sipp vin.

På Instagram bjuder Maxinne Björk sina följare på en inblick i hennes Tantraliv. Bildkälla: Instagram.

Killen lade sig sedan naken på golvet. Därefter kom tantralärarinnan in i rummet – även hon naken. Hon oljade in både sig själv och killen, och sedan satte hon igång.

"Till sist masserade hon hans snopp på massa olika sätt. Jag trodde först att det här skulle vara väldigt sexuellt men det var det verkligen inte. Det är helt enkelt en massage där ingen får orgasm, det är meningen att energin ska flöda igenom kroppen", skriver Margeaux.

Margeaux Dietz hade kul på Tantrakvällen. Bildkälla: Instagram.

Margeaux sammanfattar kvällen som lärorik, och förutom kunskap fick de med sig så kallade "yoniägg" hem. De använder man för att träna upp slidmuskulaturen.

"Så nu ska jag börja meditera 10 minuter varje morgon med ägget. Varför inte? Väldigt spännande!", skriver Margeaux i sin blogg.

En annan svensk kändis som uppskattade Tantrakvällen hos Maxinne Björk var Bianca Wahlgren Ingrosso. Här kan du läsa om Biancas upplevelse.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
/
Skulle du vilja gå på Tantrakväll?
Tack för din röst!