Linn Ahlborg om bråket mellan Ben Mitkus och Joakim Lundell

Nu ger sig Linn Ahlborg in i bråket mellan Joakim Lundell och Ben Mitkus.


Storbråket mellan Youtubestjärnorna Joakim Lundell och Ben Mitkus är ett faktum. Ben tror att Joakim vill få honom sparkad från skivbolaget Ninetone där de bägge profilerna har kontrakt. 

Joakim har i sin tur blockat Ben, och på sin Youtubekanal har Ben publicerade en video där han ger sin syn på bråket.

Flera av Joakims fans har nu gått till attack mot Ben, och Joakim har försökt att lugna ner sina följare och bett dom att sluta hota och hata på Ben. På Snapchat skrev Joakim att han kommer att blocka alla som kommenterar otrevligheter mot Ben.

"Jag är inte sur för att han gjorde videon, klart han tror att det är jag när jag hade blockat honom dessutom, och varför är helt privat sak! Oavsett vad jag tycker om personen i fråga så blir jag ledsen så ingens drömmar förtjänar att bli krossade eller förstörda! Alla har sin rätt till sin dröm om man jobbar hårt!", skrev Joakim bland annat på Snapchat.

En som inte är lika diplomatisk som Joakim är Linn Ahlborg, 18. På sin Snapchat la hon upp ett klipp där hon lyssnar på Joakim Lundells hit "All I need" och skrev texten: "Fuck Ben Mitkus" till.


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

1 timme sedan
Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

1 timme sedan
Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...