Robinson-Jossans romans på ön

- 14/04/2009, 08:18 -

Avhoppade Josephine Myrén avslöjar vad som hände i träsket.

En svår svampinfektion, myggbett i hela ansiktet och svält. När Josephine lämnade Robinsonön fick hon åka akut till sjukhus. Det visade sig vara en dubbelsidig äggledarinflamtion som var orsaken, skriver hon i en chat på Expressen.

Det skitiga träsket var orsaken till Jossans hemresa. Om hon hamnat på stranden tror hon att det hade gått betydligt bättre.

– JAG kunde ha vunnit om jag hamnat på stranden, skriver hon i chatten.

Efter träsket har hon fått ärrbildningar i ansiktet efter alla bett, en påminnelse om hur tufft hon hade det i träsket. Trots det kan hon tänka sig att ställa upp i tävlingen igen.

Hon erkänner även att hon hade en romans på ön, men inte med vem. "En av de goaste" är det enda hon nämner. Vi kan i varje fall utesluta Erik Billing som är den enda Josephine inte har kontakt med idag.

Att Christian framstår som mobbare i programmet är inget hon tar upp. Snarare tvärtom. Hans fru behövde inte oroa sig för att han skulle sova ensam och kall de första nätterna. Josephine uppskattade att ligga sked med honom.

–Det va jättemysigt!! Han var alltid varm som en kamin..vi slogs om honom men han var min, skriver hon på Expressens chat.

Josephine på plankan:

Skrivet av: