Stockholm

Mia Khalifa till attack mot Zara Larsson: "Billig och lat"

Mia Khalifa attackerade Zara Larsson på sociala medier.
Mia Khalifa attackerade Zara Larsson på sociala medier. Foto: Adam Ihse/TT, Instagram, Twitter

Porrstjärnan och numera influencern Mia Khalifa gick till attack mot artisten Zara Larsson och kallade henne bland annat för lat och billig.


Läs mer

Strax efter att vår kära Zara Larsson släppte sin singel "Love Me Land", började Mia Khalifa att posta skärmavbilder från hennes musikvideo.

"Sad trash"

Khalifa lade sedan upp bilderna på hennes Instagram, Instagram-story och TikTok. Hon kallar henne bland annat för "sad trash", lat och billig.

Anledningen menar Khalifa berodde på att hon tyckte att artisten härmade den 27-åriga artisten Alice Chater och hennes musikvideo till låten "Hourglass" från 2018.

Alice Chater i "Hourglass". Bildkälla: Youtube

Men Zara Larsson lät sig inte tyngas ned. På Twitter svarar hon Mia Khalifa med glimten i ögat tackar hon för gratis marknadsföring.

"Mia, generösa drottning", svarar hon bland annat på en av hennes följares tweets, där personen sammanställt alla bilder som Mia delat.

Bildkälla: Twitter
Bildkälla: Twitter

Sångerskans följare är minst sagt roade av hennes hårdhudade svar, och andra menar att det är tråkigt att Mia Khalifa kallar sig för feminist men ändå ställer två kvinnor emot varandra. Många håller även med om att de inte förstår vad hon menar med att Zara ska ha härmat Alice:

Bildkälla: Twitter

"Det är som att säga att Mia kopierade varenda kvinnlig porrstjärna om vi ska använda samma analogi", skriver en användare.

Bad om ursäkt

Bara timmar senare skrev Mia Khalifa en offentlig ursäkt till Zara på Twitter:

Bildkälla: Twitter

"Jag ber om ursäkt till Zara Larsson för att vara en tjurskallig vän som trycker ned en kvinna för att lyfta en annan talangfull kvinna. Ditt svar på allt var mer moget än jag var".

Zara tackade Mia för hennes ursäkt. Slutet gott allting gott!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.