Fredag 21 Jan
Stockholm

Alexandra Nilsson kastades ut från fik

Kissie
Alexandra blev tvungen att lämna fiket. Foto: alexandranilsson/Instagram

Alexandra Nilsson befann sig på ett café för att ta sig en kaka och en latte. Men det hela slutade inte som hon tänkt sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att vara Influenser är inte bara guld och gröna skogar – trots att väldigt många kan tro det. 

Alexandra Nilsson, 30, skrev nyligen ut ett inlägg på sin Instagram att hon för ett tag kommer att pausa alla samarbeten då hon aldrig känner sig ledig och alltid känner att hon måste vara tillgänglig. 

"Jag kan inte koncentrera mig, glömmer saker, är ofta arg, alltid småstressad, ledsen och nära till gråt. Dessutom gör jag allting halvdant nu för tiden, det känns inte roligt heller. Det är lixom inte värt det", skrev hon. 

En annan grej som kommer med jobbet som influencer är att uppdatera sina sociala medier för sina följare. Det kan handla om allt ifrån träning, vackra miljöer, resor, vardagsmys och besök på restauranger. 

Det finns till och med ett stående skämt där man menar att man ser att det är ett gäng influensers som sitter vid ett bord då ingen får röra maten innan alla fotat. 

Men detta passade inte restaurangpersonalen på detta fik. 

Alexandra och personen hon var där med hade nämligen blivit utkastade efter att ha fotat för mycket. 

Alexandra berättade även i kommentarsfältet att personalen sagt att "de ändå var tvugna att vattna blommorna" och "hade varit snälla nog".

I kommentarsflätet stöttas hon nu av sina följare som menar att fiket kunde fått bra med reklam som nått ut till många om de bara varit trevliga. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela