Marcelo Pena
Emilia uppdaterar sina följare om rådande läge. - Foto: emiliawahlund/Instagram

Emilia Wahlund berättar om tuffa tiden med Marcelo Peña

Det är i ett öppet och ärligt inlägg som Emilia Wahlund skriver ut att hon och pojkvännen Marcelo Peña går igenom en väldigt tuff tid för tillfället. Paret fick dottern Elle för omkring två månader sedan.


Det var i början av april som Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, meddelade att de blivit föräldrar till en liten dotter som fått namnet Elle Julia Peña Wahlund

”Älskar er alla som stöttat oss framförallt Emilia. Nu är vår prinsessa här. Emilia var så jävla grym är så stolt över henne”, skrev Marcelo på sin Instagram-story.

Under de senaste månaderna har paret uppdaterat sina följare om att de flyttat ut till hus i Sigtuna – där de endast bodde ett par månader innan de valde att börja kika på nytt boende i Vasastan för att kunna flytta tillbaka. 

Marcelo Pena skämtar om att han får byta namn till toffel. Bildkälla: Instagram/amarelloo

– Vi ska flytta till världens finaste lägenhet. Den är finare än det här huset. Ni alla kommer älska den, sa Emilia i sin Instagramstory. 

"Vi har det jättejobbigt"

Men enligt Emilia har glädjen över att äntligen få flytta översköljts av andra, mindre trevliga känslor, den senaste tiden.

Många följare har nämligen ifrågasatt det faktum att Marcelo synts resa iväg en del – trots att paret nyligen fått barn. Det här valde hon att prata om i en story. 

"Får väldigt mycket kommentarer om varför Marcelo ofta gör saker utan mig och Elle och varför han inte är hemma så mycket. Jag ska vara ärlig med er och berätta att vi har det jättejobbigt just nu. Vi har nog aldrig haft det så här kämpigt med vårat förhållande förr men vi kämpar på och ger inte upp i första hand. Så nu vet ni", skriver Emilia på sin story. 

Emilia Wahlund skriver av sig på Instagram. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Hon tackar även för stödet hon fått av sina följare. 

"Kommer att spendera sommaren på landet", skriver Emilia. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Marcelo har ännu inte kommenterat det hela. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!