Gigi Hadids vädjan till paparazzifotograferna: "Snälla, snälla"

Det är i ett meddelande till press och fotografer som Gigi Hadid ger några vädjande ord gällande dottern Khai.


Det var för tio månader sedan som modellen Gigi Hadid, 26, och artisten och tidigare One Direction-medlemmen Zayn Malik, fick dottern Khai. 

Paret har redan från födseln valt att inte visa ansiktet på sin lilla knodd. 


Men det är ingenting som paparazzifotograferna tagit hänsyn till. Detta har fått Gigi att skriva ut en vädjan på sin Twitter där hon följs av över 10 miljoner människor. 


”Till paparazzi, press och älskade fan-konton. Ni vet om att vi med flit aldrig visat upp vår dotters ansikte på sociala medier. Vår önskan är att hon ska kunna välja själv hur hon vill dela med sig av sig själv med omvärlden när hon blir äldre, och att hon ska kunna få en så normal uppväxt som möjligt, utan att behöva oroa sig för en offentlighet som hon inte har valt själv, skriver hon och fortsätter: 

"Det skulle betyda allt för oss, när vi tar med oss vår dotter för att utforska New York och världen, om ni snälla, snälla, snälla kan blurra hennes ansikte om och när hon fastnar på bild", avslutar Gigi.

Hon passade i samma inlägg på att tacka de paparazzifotografer som varit respektfulla mot henne henne och backat undan när de sett henne komma med barnvagnen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!