Torsdag 21 Okt
Stockholm

Alexander Bard om populära underlivsmassagen: "Påhitt av influencer-horor"

Yoni-massage
Alexander Bard har kastat sig in i yoni-massage-diskussionen. Foto: Stella Pictures/Jessica Gow/TT

Alexander Bard fick nos på det nya fenomenet "yoni-massage". Han kastar nu en ordentlig känga mot alla som rekommenderat eller talat positivt om det.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var tidigare under veckan som Nyheter24 skrev om det relativt nya fenomenet "yoni-massage".  Behandlingen innefattar massage av bröst och anus, samt in- och utvändig massage av könsorganet. 

Detta sägs, av vissa kliniker, kunna bota sjukdomar och har uppmärksammats av influencers som Bianca Ingrosso och Hanna Friberg, 28. 

Hanna har själv provat massagen men tyckte mest att den gjorde ont och var ganska obehaglig. Hon berättar vidare i sin poddcast att det skulle bero på att hon "är en stängd människa".

Enligt vissa behandlare ska massagen även kunna råda bot på "vestibulit" vilket är ett smärttillstånd i underlivet. Men detta har mött stark kritik och blivit väldigt omdiskuterat. 

Men det är inte bara gynekologer, experter och vanligt folk som diskuterat och ställt sig kritiskt till fenomenet. Nu har även Alexander Bard, 60, kastat sig in i diskussionen. Och i sedvanlig ordning kastas det kängor. 

Alexander Bard om yoni massage: "Influencer-horor"

På Twitter skrev Bard en text där han skriver att svenska kvinnor inte går till bordeller utan istället går till kliniker som rekommenderats av "influencer-horor". 

Och det är inte första gången som Bard slänger med ordet hora. 

Det var under sommaren 2020 i samband med #blacklivesmatters-protesterna som Bard Twittrade att svarta personer borde börja plugga, ta sig ur fängelset och inte leva på bidrag.

Dåvarande Talang-kollagan Bianca svarade med att hon älskade Talang men att hon ej ville sitta kvar i juryn om Bard blev kvar. 

Han svarade då med att kalla henne för hora på Twitter. 

Bianca och Bard satt i Talang-juryn tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures
Bard har använt sig av ordet hora mer än en gång. Bildkälla: Twitter

Varken Bianca eller någon av hennes influencer-kollegor har svarat på kritiken kring Bards senaste uttalande.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela