Lördag 20 Aug
Stockholm

Jon Olsson och Janni Delér köper lyx-ställe i Sverige för 39 miljoner kronor

Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har köpt sig ett hus i Sverige. Stället ligger i Nacka och gick loss på 39 000 000 kronor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Janni Déler, 30, och pojkvännen, skidstjärnan Jon Olsson, 38, bor idag i Monaco tillsammans med sin son Leon och dottern Leia. Och livet rullar minst sagt på för influencerparet. 

Karriären blomstrar, företagen fullkomligt drar i paret och tillsammans har de även ett klädesmärke som säjer som smör. På Youtube har Jon över 1,5 miljoner prenumeranter och Janni har omkring 400 000. På kanalerna får prenumeranterna följa med i parets lyxiga vardag fylld av härliga äventyr och vackra miljöer. 

Och när vi säger lyx – då menar vi lyx. 

Utöver sitt palats i Monaco har paret även ett nyrenoverat lyxhus i Marbella. Men nu har de även känt av en saknad efter sina svenska rötter vilket resulterat i ett husköp i Stockholm. 

Köpte villa för 39 miljoner kronor

Det nya stället som paret slagit till på är belägrat på en udde ute i Nacka, Stockholm. 

Fastigheten är mycket privat och insynsskyddad och bjuder på vacker utsikt åt flera håll. På tomten finns idag en stram funkisvilla, pool och en rejäl brygganläggning. 

Lyx, lyx, lyx. Bildkälla: jonolsson/Instagram

Jon valde nyligen att lägga upp en bild på sin Instagram där han visar sina följare familjens nya inköp.

Drönarbild från parets Youtubekanal. Bildkälla: Youtube

Tomten ligger på hela 14 640 kvadratmeter och känner familjen för att ge sig in till Nacka centrum så ligger det bara tre kilometer bort. 

Slutpriset för det hela landade på 39 000 000 kronor. 

Härligt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.