Lördag 20 Aug
Stockholm

Ulf Lundell om sexdrömmarna med Ninna Prage: "Varnar mig själv"

Ninna Prage
Ulf skriver om Ninna i sin bok. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT/Frida Rönnholm

Det är i sin bok som Ulf Lundell berättar om sitt messande med sin nya kärlek Ninna Prage, 37, och hur relationens början såg ut.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var tidigare i veckan som Ninna Prage, 37, bekräftade att hon har en relation med Ulf Lundell, 71. 

Ninna Prage. Bildkälla: Frida Rönnholm

Ninna arbetar idag som PR-konsult men har tidigare arbetat som journalist på både Aftonbladet och Expressen. Prage bekräftade relationen i ett sms till Expressen.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skriver hon.

Ninna Prage har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Örjan Ramberg, 73. I samband med att Ramberg var med i Stjärnorna på slottet 2014 lämnade de två landet för en kärlekssemester på Kanarieöarna. Prage var då en 32-årig hälsoreporter, detta skrevs det om i Femina.

Ulf har tidigare varit gift tre gånger. 

Skriver om sexdrömmarna och messandet

Ninna och Ulf har båda två varit väldigt hemliga med hur de träffades. Men i boken ”Vardagar 5” som skrivits utifrån Ulfs dagböcker så kan man tyda att det var under sommaren 2020 som han och Ninna fick kontakt. Han kallar henne för "N" i boken. 

Ulf Lundell. Bildkälla: FREDRIK SANDBERG / TT

 ”Mejlat lite med en N, hon skrev igår att hon sover själv i Roslagshus och ogillar nattens ljud, hon undrade hur jag har det med mitt ensliga boende. Jag får se upp, jag är djävligt lättintaglig, jag behöver definitivt inte en massa relationstrassel nu eller aldrig mer. Hon föreslår att vi ska ses och ta en ’GT’ när jag kommer upp till stan. Det blir nog inga GT på väldigt länge eller ens nånsin mer.”, skrev han då. 

Han skrev sedan att han hade intima drömmar om Ninna. 

”Drömde om intima lekar med N inatt, vaknade, drömde samma igen, vaknade, sen sov jag lugnt till strax före 6. Det tar sej in i drömmarna, jag varnar mej själv. Fascinerande hur lite man lär sej av erfarenheter. Jag skulle ju inte sätta handen på en het spisplatta det skulle jag inte inte heller lägga mej i ett snår av nässlor eller liknande men när det gäller förhållanden relationer tycks erfarenheterna inte spela så stor roll. Det är väl det ljuva antar jag. Hud. Värme. Inte nässlor direkt”.


Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.