Måndag 15 Aug
Stockholm

Emilia Wahlund fick missfall efter dottern Elle

Emilia Wahlund
Modigt av Emilia att berätta om missfallet. Foto: Instagram/Stella Pictures

Det var i april som Emilia Wahlund och Marcelo Peña blev föräldrar till dottern Elle. Några månader senare blev Emilia gravid men berättar nu om att hon fick missfall.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i början av april som Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, meddelade att de blivit föräldrar till en liten dotter som fått namnet Elle Julia Peña Wahlund

”Älskar er alla som stöttat oss framförallt Emilia. Nu är vår prinsessa här. Emilia var så jävla grym är så stolt över henne”, skrev Marcelo på sin Instagram-story.

Under de senaste månaderna har paret uppdaterat sina följare om att de flyttat ut till hus i Sigtuna – där de endast bodde ett par månader innan de valde att börja kika på nytt boende i Vasastan för att kunna flytta tillbaka. Detta då Emilia trivdes bättre i stadsbruset. 

Emilia berättar om missfallet

Det var spoilerkontot Exonphspoilerse som under en frågestund fick frågan om Emilia fått missfall efter att dottern Elle kommit till världen. 

Då Emilia och Vanessa Elie, som driver spoilerkontot, är goda vänner privat så hade hon fått Emilias tillåtelse att svara på frågan. 

Emilia skrev sedan själv om det hela på sin story. 

Exonphspoilerse svarade på frågan. Bildkälla: Exonphspoiler/instagram
Emilia berättar att hon givit Nessa tillåtelse att svara. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Då det är många kvinnor som går igenom ett missfall tycker vi det var modigt av Emilia att dela med sig och hoppas att hon och familjen under omständigheterna mår bra. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.