Måndag 15 Aug
Stockholm

Joanna Swica ryter ifrån efter kommentar från följare

Kommentaren fick Swica att se rött.
Kommentaren fick Swica att se rött. Foto:

Robinson-profilen Joanna Swica, 33, har ett väldigt populärt Instagramkonto där hon följs av över 60 000 människor. Tidigare i veckan fick hon en kommentar av en följare – och kommentaren fick henne att se rött.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Joanna Swica, 33, var en av årets Robinson-deltagare

Med blod, svett och tårar briljerade hon i tävlingarna men det hela slutade med att hon halkade på målsnöret då Dennis Andersson tog hem vinsten. 

Men inte hänger hon läpp för det. 

Utanför programmet är nämligen Joanna den som vuxit mest på sociala medier. När hon klev in i Robinson hade hon omkring 28 000 följare på Instagram och hon har i skrivande stund över 60 000. 

Där uppdaterar hon sina följare om livet som innehåller mycket träning, jobb och livscoaching. Hon driver även "After workout"-podden tillsammans med Maya Parnevik

I skrivande stund befinner sig Joanna på resande fot i Sverige för att träna och njuta av vårt avlånga lands vackra natur tillsammans med sin, fortfarande, hemliga pojkvän. 

Ryter ifrån på Instagram

Någonting som Joanna ofta gör är att hon diskuterar problematik kring träning, kroppssyn, mathets och sociala medier. Detta är någonting som blivit oerhört uppskattat hos hennes följare och ofta ser man hur kommentarsfälten svämmar över av tacksamma kommentarer. 

Men titt som tätt trillar det även in mindre tacksamma kommentarer, vilket Joanna är snabb med att säga till om. 

"Bland annat att jag fick ett meddelande om att det var härligt att se att jag kunde springa i sporttopp fast att min mage rör på sig. Men va? Jag vill inte ha kommentarer om min kropp", inleder hon.

"Inte heller om att jag skulle vara modig för att jag gör något som är självklart för mig. Jag hade ingen tanke om min kropp själv när jag la upp videon, enbart på löpningen. Så varför ens diskutera den då? Hur länge till ska det vara en trend att visa upp oss själva i olika skepnader för att pleasa alla?", skriver hon i sitt inlägg. 

Swica har nu fått hundratals kommentarer från sina följare där hon hyllas för att hon tar i ämnet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.