Lördag 20 Aug
Stockholm

Emily Ratajkowski kallas för dålig mamma: "Ni borde skämmas"

Emily Ratajkowski har fått nog av mom-shaming.
Emily Ratajkowski har fått nog av mom-shaming. Foto: Evan Agostini/TT & Instagram.

Modellen och skådespelerskan Emily Ratajkowski blev tidigare i år mamma för första gången. Sedan dess har hon behövt ta emot kritik och påhopp om att hon inte är en bra förälder. Nu bemöter hon kommentarerna på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Supermodellen och skådespelerskan Emily Ratajkowski, 30, blev mamma till en liten pojke i mars tidigare i år. Emily och maken Sebastian Bear-McClards blev då överösta med grattishälsningar från hennes miljontals följare. 

I juni publicerade modellen en bild på sig själv och den tre månader gamla sonen Sylvester Apollo Bear – en bild som skapade ramaskri, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om

Anledningen till den massiva kritikstormen var att många följare menade att hon höll sitt barn helt fel. Vissa skrev att hon höll barnet som om det "vore en väska". Till slut valde Emily att stänga av sitt kommentarsfält under bilden. 

"Ni borde skämmas"

Emily har inte svarat på kritiken – tills nu. Nu har modellen nämligen fått nog med så kallad mom-shaming från sina följare. 

På Emilys Instagramstory tar hon upp Britney Spears som ett exempel på en annan känd person som fått höra att hon är en dålig mamma. 

"Vi alla tänker tillbaka på när Britney kritiserades och kallades för dålig mamma när hon körde bil med sin bebis i knät. Vi pratar om att vi måste bli bättre på att uppnå ett trevligare klimat i sociala medier", skriver hon och fortsätter: 

"Samtidigt fylls mina kommentarsfält med hemska påståenden om att jag inte förtjänar att vara mamma. Ni borde skämmas."  

"Det är läskigt att bli förälder"

"Jag bryr mig inte om ni hatar mig, eller kändisar (eller bara hatar kvinnor), men det är otroligt läskigt att bli förälder och ingen förtjänar att få höra från främlingar att man är en dåligt förälder", avslutar Emily texten på Instagramstoryn. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.