Tisdag 28 Sep
Stockholm

Maja Nilsson Lindelöf om tuffa tiden: "Grät varannan dag"

Maja Nilsson Lindelöf berättar om tuffa tiden.
Maja Nilsson Lindelöf berättar om tuffa tiden. Foto: Instagram.

Att vara gravid, ta hand om ett barn, jobba och flytta samtidigt är ingen enkel match. Det berättar Maja Nilsson Lindelöf i sin senaste vlogg. "Jag höll ju på att dö", säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Maja Nilsson Lindelöf, 27, lever enligt många ett riktigt lyxigt liv. Hon bor tillsammans med maken Victor Nilsson Lindelöf, 27, och sonen Ted Louie, 2, i en lyxvilla i Manchester, England. 

Maja och Victor har dessutom nyligen investerat i ännu en lyxvilla i hemstaden Västerås. På Instagram och YouTube visar 27-åringen kontinuerligt upp det nya hemmet som renoveras för fullt. 

Men det är inte alltid lätt att vara gravid och flytta samtidigt. Speciellt när ens man befinner sig i ett annat land och spelar EM. Det berättar Maja i sin senaste vlogg

"Grät varannan dag"

Maja är nämligen gravid sedan ungefär sex månader tillbaka och har dessutom behövt ta hand om sonen Ted Louie själv när Victor varit borta och kämpat för Sverige i EM under sommaren. 

Inte nog med det – hon har under tiden även behövt dra två flyttlass under sommaren, i både Sverige och England. På sin Instagram story berättar Maja nämligen att paret köpt ett nytt hus i Manchester. 

I Majas senaste vlogg berättar hon om den hektiska perioden som tillslut blev för mycket.

– Jag kände: vad håller jag på med? Jag kan liksom inte flytta, vara gravid, ensam med en tvååring när Victor var på EM, jobba. Jag höll på på riktigt... Jag grät ju varannan dag och var så stressad, säger hon i vloggen.

"Höll på att dö"

Maja fortsätter och förklarar att hon behövde välja bort vissa delar av jobbet, som att spela in YouTube-videor, under några veckor för att komma ner i varv. 

– Jag kände att jag behövde prioritera hälsan den här sommaren, säger hon. 

Maja berättar även om hur tufft det var att lämna lägenheten i Västerås, som hon och Victor spenderat flera år tillsammans i. 

– Jag höll ju på att dö den veckan, jag var ju så stressad så att det fanns inte. 

Hyllar kvinnor

Maja säger att hon vill hylla kvinnor och att hon är så imponerad av alla ensamstående föräldrar.

– De här veckorna som har varit, klarar bara en kvinna av, säger hon och skrattar. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela