Torsdag 28 Okt
Stockholm

Maja Nilsson Lindelöf om flytten: "Kände mig inte trygg"

Maja Nilsson Lindelöf kände sig otrygg i sitt tidigare hem.
Maja Nilsson Lindelöf kände sig otrygg i sitt tidigare hem. Foto: Foto: majanilssonlindelof/Instagram

För några veckor sedan gick flyttlasset för familjen Nilsson Lindelöf i Manchester. Bakom beslutet att flytta låg bland annat flera händelser som gjorde att Maja Nillson Lindelöf kände sig otrygg. "Det har varit lite incidenter", säger hon i en vlogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencern Maja Nilsson Lindelöf, 27, och maken tillika fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, 27, har lämnat sin första lyxvilla i Manchester och flyttat till ett nytt hus i ett annat område.

I sin senaste vlogg öppnar Maja upp om flytten.

– Vi har kollat på det här huset länge. Vi funderade hela våren och förhandlade, och sen i maj blev det klart, säger 27-åringen nöjt om det nya hemmet.

"Behövde ett säkrare hus"

I samma vlogg delar Maja även med sig av anledningen till varför de valt att flytta.

Utöver att familjen, som snart blir fyra då influencern är gravid i vecka 31, behövde ett mer barnanpassat hem var det också en otrygghet som ledde fram till flytten.

– Och dessutom så kände jag, eller vi kände att vi behövde ett säkrare hus just för att vårat andra vette ut mot en stor skog, säger hon och fortsätter:

Vyn från familjen Nilsson Lindelöfs tidigare hem. Foto: majanilssonlindelof/Instagram

– Det har varit lite incidenter där vi bor. Sista månaderna kände jag mig inte så trygg i det huset. 

Vad för typ av incidenter det varit frågan om berättar inte 27-åringen, men hon konstaterar att det nya huset, som ligger närmare flera grannar, känns betydligt säkrare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela