Magdalena Graaf är en av deltagarna i nytt realityprogram.
Magdalena Graaf är en av deltagarna i nytt realityprogram. - Foto: Jessica Gow/TT & Pexels.

Magdalena Graaf medverkar i nytt tv-program: "Spännande"

Magdalena Graaf är en av deltagarna i Discoverys och Kanal 5:s nya programsatsning. "En barndomsdröm", skriver Magdalena om äventyret på Instagram.


På fredagskvällen kunde Aftonbladet avslöja att Kanal 5 och Discovery snart kommer påbörja inspelningen av ett nytt realityprogram. 

Programmet blir en svensk variant av överlevnadsprogrammet "The Island" som går ut på ett en grupp människor lämnas på en öde ö, med endast sina kläder och en filmkamera. 

Magdalena Graaf medverkar i programmet

Discovery bekräftar för tidningen att några av deltagarna är några av våra mest folkkära profiler – Hollywoodfrun Maria Montazami, 55, skidåkaren Thomas Wassberg, 65, tv-läkaren Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, artisten Lisa Ajax, 22, och Magdalena Graaf, 45. 

– Vi är väldigt stolta över våra modiga och helt fantastiska deltagare som kastar sig utanför bekvämlighetszoner för att testa sina gränser på en bildskön, men helt isolerad ö. Vad händer när människor av i dag blir strandsatta på en öde ö? Hur klarar vi oss utan modern teknik och i jakten på vatten, mat, att göra upp eld och bygga skydd för natten? säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent på Discovery Networks Sweden, till Aftonbladet

Bildkälla: Naina Helén Jåma / TT.

Magdalena Graaf: "Mitt livs äventyr"

Nu kommenterar Magdalena Graaf avslöjandet på Instagram. 

"Nu vet ni vad jag ska göra i ett par veckor framöver. Så oerhört spännande. Mitt livs äventyr!", skriver Magdalena på Instagram.

Magdalena Graaf tackar Discovery för förtroendet och förklarar att detta är en barndomsdröm. 

"Vem är man i pressade situationer. Vem blir JAG under hunger, rädsla och törst. Vilken roll tar jag i gruppen. Kommer jag ge upp, eller kommer jag vilja stanna kvar?", avslutar Magdalena Graaf. 

Kommentaren från Magdalena Graafs pojkvän

I Instagraminlägget ber Magdalena Graaf även hennes följare att komma med sina bästa tips för att överleva på en öde ö. Då passade pojkvännen Louie Marti på att slänga in en kommentar.

"Mitt ända tips är till alla karlar på ön. Ska hålla sig borta från min kvinna. Jag är en bra sjöman och kan lätt hitta vart ni är", skriver han under bilden. 

Flera av Magdalenas Graafs följare roades av kommentaren, medan andra var mer kritiska. Såhär lyder några av de kritiska kommentarerna: 

"Hoppas du skämtar"

"Maggan gör väl som hon själv vill och med vem hon vill.... Du har väl ingen ägarrätt över henne?"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!