Sanna Lundell talar ut om pappans nya relation.
Sanna Lundell talar ut om pappans nya relation. - Foto: FREDRIK SANDBERG/TT & Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT.

Sanna Lundells första ord om pappans nya yngre kärlek

Ulf Lundell har hittat kärleken i en 33 år yngre kvinna. Nu berättar dottern Sanna Lundell för första gången om känslorna inför pappans nya relation, i sin egen podcast.


Det var i juli som PR-konsulten Ninna Prage, 38, bekräftade i ett sms till Expressen att hon och artisten Ulf Lundell, 71, är ett par. Kort därpå visade de upp sin kärlek i en bild på Instagram. 

En person som var snabb på att kommentera relationen var författaren Camilla Läckberg, 46. Något som Nyheter24 tidigare rapporterat om

Camilla menar att det är dubbelmoral av Lundell, som tidigare kommenterat hennes förhållande med den 13 år yngre maken Simon Sköld, 34, att nu själv dejta en yngre kvinna. 

”Asså vad ÄR det med dessa gubbar med NOLL självinsikt... och som alltid, den härliga dubbelmoralen, ok för män med yngre kvinnor, men inte för kvinnor med yngre män”, skrev Camilla Läckberg på Instagram. 

Kändisarnas reaktioner: "Gubbslem"

Camilla fick mycket stöd från andra kändisar som uttryckte sina tankar och känslor kring Ulf Lundells nya relation i kommentarsfältet. 

”Det är som att jag skulle gifta mig med en tjej i mittensonens klass!! De är 12 nu.. men tids nog Lundell… tids nog", skrev skådespelaren Alexander Karim, 45, följt med hashtaggen #gubbslem. 

Dottern Sannas först ord om nya relationen 

Nu öppnar Ulf Lundells dotter Sanna Lundell, 42, för första gången upp om känslorna kring pappans nya yngre flamma. Det är i podcasten "Inte din morsa", som hon har med Ann Söderlund, 49, som Sanna talar ut. 

Ann Söderlund tar upp att många skickat in frågor kring Ulf Lundells nya "smaskiga" relation och Sanna säger att hon inte har något problem med att prata om det. 

– Han har ju då träffat en ny kvinna, som han själv skulle uttrycka det. Och detta har ju då blivit en nyhet i svensk media på grund av att hon har delat med sig av bilder av deras romans på Instagram, säger Sanna och fortsätter: 

– Den här relationen... Jag ska väl säga att jag har blandade känslor inför den. Jag är snart 43 och har absolut ingen känsla av missunnsamhet gentemot min pappas dröm om att hitta kärleken igen. Det är väl underbart att han har träffat någon. 

Sanna Lundell och Ann Söderlund. Bildkälla: Izabelle Nordfjell/TT.

Känner Ninna Prage sedan tidigare

Sanna förklarar vidare att hon alltid haft en komplicerad relation med sin pappa, delvis på grund av hans alkoholism. Hon berättar att hon är van vid att han träffar yngre kvinnor och att hon "sörjt klart" deras relation. 

Sanna och Ann Söderlund berättar även att de på sätt och vis känner Ninna Prage och träffat henne flera gånger genom åren. 

Ulf Lundell. Bildkälla: FREDRIK SANDBERG / TT.

"Läckberg vill ju vara moralens väktare"

Sanna tar upp Camilla Läckbergs kommentar om Ulf Lundells relation. Hon skrattar åt "konflikten" mellan de två och påpekar att skillnaden mellan de två är att hennes pappa aldrig påstått sig vara rättskaffens.   

– Läckberg vill ju vara en moralens väktare, säger Sanna. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.