Exparet gick ut med sitt förhållande i september förra året. I februari tidigare i år gick de skilda vägar
Exparet gick ut med sitt förhållande i september förra året. I februari tidigare i år gick de skilda vägar - Foto: Instagram/alicestenlof

Här fångas Alice Stenlöf och Jireel på bild – månader efter uppbrottet

Det har gått knappt ett halvår sedan Alice Stenlöf och rapparen Jireel gjorde slut. Men under måndagskvällen fångades de på bild tillsammans när de besökte nöjesparken Gröna Lund i Stockholm.


I september förra året bekräftade Alice Stenlöf, 25, att hon och rapparen Jireel Lavia Pereira, 21, var ett par. 

Under hösten och vintern fick följarna hänga med det kärleksfulla paret i vloggar och på Instagram. 

I november bjöd Alice ner Jireel till Göteborg för att spendera helgen med hennes familj. 

– Det är ju faktiskt lite nervöst egentligen, det är ju en stor grej, sade hon i en vlogg inför resan. 

Paret gjorde slut

Men den spirande kärleken blev inte så långvarig för paret. 

Redan i februari i år gick Jireel ut med nyheten som följarna redan haft på känn – att han och Alice inte längre var ett par.

Foto: Instagram/jireellavia

"Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa", skrev Jireel – och betonar att det inte var otrohet som orsakade att förhållandet tog slut. 

En händelserik sommar

Sedan dess har det varit tyst på kärleksfronten för Alice, som spenderat sommaren på resande fot med sina nära tjejkompisar. 

Att hon haft en händelserik singelsommar råder det inga tvivel om – och under måndagen besökte hon nöjesparken Gröna Lund för en härlig sensommarkväll.

Foto: Skärmavbild/exonphspoilersebackup

På sin Instagram poserar hon glatt framför en av nöjesparkens åkattraktioner, men på sociala medier sprids en annan bild som avslöjar mer om sällskapet hon var på Grönan med.

Och visst är det väl expojkvännen Jireel som Alice ses traska runt med på Gröna Lund-området? Du kan se det korta videoklippet i sin helhet i videospelaren ovan.

Vem vet – är det kärlek i luften, eller umgås det före detta paret bara som vänner? Oavsett vad är vi glada för deras skull! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!