Måndag 25 Okt
Stockholm

Därför hemlighöll Hannah Widell graviditeten med Philip

"Nu ska jag ge mig in i småbarnslivet igen", säger Hannah glatt till Nyheter24
"Nu ska jag ge mig in i småbarnslivet igen", säger Hannah glatt till Nyheter24. Foto: Christine Olsson/flygarelindhzky/Instagram

Under torsdagen gick entreprenören och poddaren Hannah Widell ut med den glada nyheten att hon och fästmannen Philip Lindh väntar barn.
– Att hålla graviditeten hemlig var aldrig tänkt att bli en stor grej, säger hon till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I juli förra året meddelade Perfect day-profilen och poddstjärnan Hannah Widell46, att hon och fästmannen Philip Lindh, 31, förlovat sig.

Häromdagen gick det lyckliga paret ut med nyheten att de väntar barn. På Instagram delade de blivande föräldrarna med sig av bebislyckan.

"I denna mage ligger ett kärleksbarn", skriver Hannah på Instagram. På kort tid har inlägget fått tusentals lyckoönskande kommentarer från vänner, bekanta och följare.

"Underbart grattis", skriver poddaren och programledaren Amie Bramme Sey.

"Men wow, grattis!", skriver sångerskan Sarah Dawn Finer.

Kliver in i småbarnslivet igen

Till Nyheter24 berättar Hannah om den stora bebislyckan.

– Det känns superkul, varje barn är ju otroligt. Nu är det ju sju år sedan jag blev mamma sist och man har ju lämnat det lite bakom sig, men nu ska jag ge mig in i småbarnslivet igen. 

"Det svåra har varit..."

Hannah har inte gått ut med när barnet är beräknat – men hintar om att premiären av dramaserien "Två systrar", som äger rum den 5 september, kommer hinna äga rum innan barnet kommer. 

Att barnet kommer relativt snart råder det med andra ord inga tvivel om. Trots det menar hon att det varit enkelt att dölja graviditeten för allmänheten.

– Det har varit lätt tycker jag. Det svåra har varit i Fredagspodden där vi ju pratar om allt, men inte har pratat om det. Men samtidigt har vi så mycket annat att prata om, säger hon till Nyheter24. 

Foto: Instagram/hannahwidell

Därför höll hon graviditeten hemlig

Att hemlighålla graviditeten var inte tänkt att bli till en stor grej, men den långa sommaren på Gotland gjorde att tiden flög förbi.

– Vi bara var på Gotland och träffade inte så mycket människor. Det var en lång och varm sommar som bara gick, och då kändes det mysigt att bara låta det vara så.

Kommentera
Kopiera länk
Dela