Kommer Amanda bli barnsugen nu när Hannah är gravid? Nyheter24 frågade henne
Kommer Amanda bli barnsugen nu när Hannah är gravid? Nyheter24 frågade henne - Foto: Christine Olsson/TT/Instagram/mandychulman

Amanda Schulman om avundsjukan efter Hannahs gravidbesked: "Man vet ju aldrig"

Inom kort kommer poddstjärnan och företagsledaren Hannah Widell bli mamma för fjärde gången. Kommer det göra systern och kollegan Amanda Schulman grön av avund? Vi frågade henne!


I juli förra året meddelade Perfect day-profilen och poddstjärnan Hannah Widell46, att hon och fästmannen Philip Lindh, 31, förlovat sig.

Bröllopet har de valt att skjuta upp ett år – men under torsdagen gick de ut med en desto gladare nyhet, som definitivt inte är ett år bort.

Paret väntar sitt första gemensamma barn!

"I denna mage ligger ett kärleksbarn", skrev Hannah på Instagram i torsdags.

Hannah har sedan innan barnen Rosa, Wilma och Wille, men barnet i magen är Philips första.

Berättar om bebislyckan

Till Nyheter24 berättar Hannah om den stora bebislyckan.

– Det känns superkul, varje barn är ju otroligt. Nu är det ju sju år sedan jag blev mamma sist och man har ju lämnat det lite bakom sig, men nu ska jag ge mig in i småbarnslivet igen. 

Att hemlighålla graviditeten var inte tänkt att bli till en stor grej, men den långa sommaren på Gotland gjorde att tiden flög förbi.

– Vi bara var på Gotland och träffade inte så mycket människor. Det var en lång och varm sommar som bara gick, och då kändes det mysigt att bara låta det vara så.

Systrarna Hannah och Amanda Schulman. Foto: Christine Olsson/TT

Amanda: "Väldigt avundsjuk"

Med på Gotland under sommaren var även lillasyster Amanda Schulman, 41. Hon har sedan tidigare barnen Charlie, Frances och Louie med maken Alex Schulman, 45. 

Kommer hon själv bli bebissugen nu när storasyster Hannah blir mamma igen?

– Jag kommer nog bli väldigt avundsjuk, säger Amanda till Nyheter24 och fortsätter:

– Men jag känner nog att jag är ganska klar, men man vet ju aldrig. Men jag kommer ju få en liten bebis här, vi är ju väldigt nära. 

Spännande, då återstår det bara att se hur Amanda känner när bebisen väl har kommit!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.