gonzanellie
Nellie slår tillbaka. - Foto: gonzanellie/Instagram

Nellie Berntsson om gravidhånet: "Känner mig så kvinnlig"

Nellie Berntsson ryter ifrån mot negativa kommentarer om gravida kvinnors kroppar och berättar om sina egna tankar om graviditeten.


Efter att ha läst ett kommentarer i sociala medier om gravida kvinnors kroppar, väljer bloggaren och hästprofilen Nellie Berntsson Gonzalez, 20, att prata ut om sin egen graviditet.  

Nellie hade läst en kommentar av en en man som menade att 'kvinnor tappar sin skönhet när de är gravida'. Han påpekade även 'att kvinnor går upp i vikt och få bristningar'. 

Det fick Nellie att publicera ett eget inlägg på Instagram, där hon beskriver sina känslor över att själv vänta barn. 

"Känner mig så kvinnlig, samtidigt som JAG kan sakna min gamla kropp. Jag är den personen av oss alla som får och kan känna så. Inte någon annan för mig tack och speciellt inte män. Vår kropp producerar, och ger det finaste man kan få. Punkt."

Nellie Berntsson Gonzalez väntar tillsammans med fästmannen Olav Aklestad, 22, en son i början av januari. 

Som nioårig startade Nellie sin blogg och som tolvåring blev hon känd för allmänheten efter sin medverkan i Ponnyakuten på SVT.

Tidigare har Nellie varit ihop med Lance Hedman, son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Hon har även haft en relation taeokwando-proffset Kevin Livingstone.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .