Isabella Löwengrips nya gravidbesked

Isabella Löwengrip vill snart utöka familjen och få barn med pojkvännen, Paul Sandvik.


Isabella Löwengrip, 30, har haft frågestund på bloggen, och delar med sig om sitt liv för läsarna. Hon har en relation med undervattensfotografen Paul Sundvik, 53. Paret som träffades 2020 fattade snabbt tycke för varandra.

Entreprenören och bloggaren som har barnen Gillis, 7, och Sally, 6, tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 33, vill gärna ha fler barn i framtiden med pojkvännen.

På frågan vart Isabella ser sig själv om fem år, svarar hon:

– Då har jag och Paul ett gemensamt barn som kanske är tre år, vi har haft ett jättestort bröllop (om jag lyckas ta mig genom det med min torgskräck. Drömma kan man ju). Vi har ett gemensamt hus på Lidingö, gärna vid vattnet och ett sommarställe i Sverige. Gillis och Sally är då 13 och 11 år och det är fullt upp att finnas där för alla barn. Jag har hittat mitt nya bolagskall och jobbar med det. Mina drömmar är mindre idag men det är som jag skrev igår, befriande. 

En annan av läsaras frågor handlar om vad Isabella skulle göra annorlunda än tidigare om Paul och hon får barn:

– Jag hade absolut inte jobbat lika mycket utan varit mer mammaledig. Men jag måste ändå säga att jag hade inget val tidigare, vi hade en tillväxtfas med Löwengrip så jag var tvungen. Men idag är jag i en annan situation. När vi får barn (inom 1-2 år) så kommer jag att vara hemma betydligt mer.

Isabella som har bloggat sedan 2005, släpper i dagarna en bok som bygger på hennes liv.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .