Åsa Ingrosso fälls efter vinreklam.
Åsa Ingrosso fälls efter vinreklam. - Foto: Stella Pictures

Åsa Ingrosso fälls för sin vinreklam

Publicerades: 6 Sep 2021, 11:46

I april fälldes Åsa Ingrosso för bristande reklamidentifiering och nu fälls hon återigen för att inte ha reklamidentifierat ett av sina andra inlägg med alkoholreklam.


Åsa Ingrossos, 46, vinreklam har blivit fälld hos reklamombudsmannen. Anledningen till utfallet är att de anmälda inläggen inte är tillräckligt tydligt markerat som reklam. Något hon blivit fälld för tidigare. 

Reklamombudsmannen finner att reklamen inte uppfyller kravet på reklamidentifiering. Den strider därmed mot artikel 7 i Internationella Handelskammarens regler för reklam och marknadskommunikation.

Åsa som är gift med restaurangägaren Emilio Ingrosso, 56, är bonusmamma till hans barn. Oliver, 31,  Bianca, 26, och Benjamin Ingrosso, 23. Efter att ha blivit ett par 2013, gifte de sig 2015.  Hon har också barnen Anton, 25, och Lina, 23,  sedan en tidigare relation.

Senaste nytt

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Skådespelaren Paul Geoffrey död

idag 10:12
Den brittiske skådespelaren Paul Geoffrey, bland annat känd för sin roll som riddaren Percival i kung Arthur-dramat "Excalibur" från 1981, är död. Han avled i sviterna av cancer den 3 juni i Santa Fe i USA, skriver Deadline.

Nya Indiana Jones-filmen väntas gå mot flopp

idag 08:20
"Indiana Jones and the dial of destiny" går mot en publikmässig flopp. I alla fall om man få tro analytikerna, skriver Deadline.

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24
Basgångarna från högtalarna på Sweden Rocks festivalområde fortsätter att dåna. På fredagskvällen intog legendariska heavy-metalbandet Iron Maiden huvudscenen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.