Måndag 20 Sep
Stockholm

Nu är det bekräftat – Kylie Jenner är gravid igen

Nu går sminkdrottningen ut med nyheten på Instagram
Nu går sminkdrottningen ut med nyheten på Instagram. Foto: Instagram/Stella Pictures

Ryktena om att Kylie Jenner är gravid började florera för drygt en månad sedan. Nu bekräftar 24-åringen nyheten i en känslomässig video på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kylie Jenner, 24, är yngst i Kardashian-klanen, men det har inte hindrat henne från att stjäla rampljuset från hennes äldre systrar vid flera tillfällen.

År 2015 lanserade hon sminkmärket "Kylie Lipkits", numera "Kylie Cosmetics". Succén blev snabbt ett faktum – och 2019 hade bolaget intäkter på 200 miljoner dollar, motsvarande drygt 1,7 miljarder svenska kronor.

De mystiska ledtrådarna

Men det är inte bara sminkrelaterade rubriker som Kylie skapat under de senaste åren. För tre år sedan höll hon nämligen graviditeten med dottern Stormi, 3, hemlig för både paparazzis och nyfikna fans. 

24-åringen har i efterhand uppgett att hon höll sig hemma under merparten av graviditeten för att undgå att bli fotograferad och avslöjad.

Men de senaste månaderna har det börjat gå rykten om att Kylie är hemligt gravid igen. Nyheter24 har tidigare listat de tecken som följarna hittat – däribland manikyrer och icke-matchande födelsedagsoutfits.

Följarna letade upp flera mystiska ledtrådar som talade för att sminkdrottningen var gravid igen. Foto: Instagram/kimkardashian/kyliejenner

Nu går hon ut med nyheten

Och natten till onsdag, svensk tid, går Kylie ut med den stora nyheten på sin Instagram. Hon är gravid med sitt och rapparen Travis Scotts andra barn.

På sin Instagram delar hon med sig av en känslosam video som inkluderar allt ifrån läkarbesök till ögonblicket då mamma Kris Jenner fick det glada gravidbeskedet. 

Stort grattis säger vi till de blivande föräldrarna!

Kommentera
Kopiera länk
Dela