- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Isabella Löwengrips ex Odd Spångberg ska bli pappa igen

Isabella Löwengrips ex-man Odd Spångberg ska få sitt första gemensamma barn med fästmön Lindah Nilsson.


Entreprenören Isabella Löwengrip, 30, och Odd Spångberg, 33, gick skilda vägar 2017. De gifte sig 2013 och har barnen Gillis, 7, och Sally, 6, tillsammans. Nu har båda har gått vidare i livet med nya partners efter skilsmässan. 

Isabella är nu i en relation med undervattensfotografen Paul Sundvik, 53, har och pratat om de vill bilda familj i tillsammans i framtiden. 

I en frågestund på sin blogg får Isabella frågan om Odd har träffat hennes pojkvän och deras relation ser ut:

–  Absolut, vi träffas ganska ofta. Odd är ju förlovad med sin fästmö dessutom. Så vi är fyra viktiga vuxna i barnens liv. Fyra är faktiskt bättre än två enligt mig, säger hon.

Första gemensamma barnet

Nu väljer Odd och fästmön Lindha Nilsson att gå ut med nyheten om att de ska få sitt första gemensamma barn. 

”I februari blir jag mamma till mitt andra barn”, skriver Lindha Nilsson intill en bild på sin växande mage på Instagram.

Hon har en dotter sedan en tidigare relation.

Senaste nytt

Disneys "Önskan" hyllar hundraåring

Europaturné för Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso ger sig ut på Europaturné i vår. Med start i Hamburg åker han ut på vägarna i bland annat Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Storbritannien.

TV4 ändrar Bonde söker fru – så blir nya programmet: "Vi går ett steg längre"

1 timme sedan
Nu letar castinteamet som ligger bakom Bonde söker fru efter en helt ny yrkesgrupp. Och ingen har kunnat gissa sig till vilken det är.

Ny festival satsar på schlager

1 timme sedan
I maj är det premiär för en ny festival på Stockholms stadion. Under endagsevenemanget Drömmen avlöser schlagerstjärnor som Carola, Charlotte Perrelli och Army of Lovers varandra.

McCartneys gitarrist död

2 timmar sedan
Musikern Denny Laine är död. Den brittiske multiinstrumentalisten slog igenom i bandet The Moody Blues på 1960-talet, ett band som fick en hit med låten "Go now".

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

2 timmar sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.