Måndag 27 Sep
Stockholm

Mauri Hermundsson om Carl Jan Granqvists flirtande: "Hyllade mina höftkulor"

Mauri Hermundsson, 25, avslöjar att Carl Jan Granqvist, 75, bjöd på flera flirtiga kommentarer under deras möte.
Mauri Hermundsson, 25, avslöjar att Carl Jan Granqvist, 75, bjöd på flera flirtiga kommentarer under deras möte. Foto: Jessica Gow/TT och Anders Wiklund/TT

I samband med att vinkännaren Carl Jan Granqvist, 75, gästade Youtube-kanalen "Uppdrag mat" var han minst sagt flirtig mot Youtubern och programledaren Mauri Hermundsson, 25.
– Jag kan inte säga att han var ointresserad off cam, avslöjar Mauri i "Fördomspodden".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för drygt två år sedan som krögaren och vinkännaren Carl Jan Granqvist, 75, gästade Mauri Hermundssons, 25, Youtube-kanal "Uppdrag mat" för att provsmaka öl.

I samband med att Mauri bjöd in Carl Jan fick han ett minst sagt flirtigt svar tillbaka.

"Jag kan träffa dig på tisdag eftermiddag och kvällen ut. Jag bokar in Akademirummet här på källaren och så har vi ett tyst rum att lite busa i", skrev han då enligt Youtube-klippet.

Carl Jans svar till Mauri.Foto: Skärmavbild/Youtube/Uppdrag Mat

Carl Jan Granqvists flirtande

Och flirtandet slutade inte där, avslöjar Mauri i det senaste avsnittet av "Fördomspodden" som drivs av Emil Persson.

I podcasten ställs han inför fördomen att Carl Jan, "med all oönskvärd tydlighet", skulle ha klargjort att han ville rulla runt i sänghalmen med den 50 år yngre Youtubern.

Mauri Hermundsson. Foto: Jessica Gow/TT

– Han är ganska rättfram och jag kan inte säga att han var ointresserad off cam. Inte helt i alla fall, svarade då en road Mauri och fortsätter:

– Jag måste klargöra direkt att han inte på något sätt gjorde någonting olämpligt, men när han säger adjö så kör han såna här kyssar liksom och det är jag inte van vid. Väldigt liksom blöta. Du kan höra det där smackljudet.

Mauri Hermundsson: "Hyllade mina höftkulor"

Mauri, som just nu programleder i TV4:s "Lego Masters Sverige", beskriver vidare hur det kändes lite spännande att bli "objektifierad", och berättar att han fick komplimanger av Carl Jan under deras möte.

Carl Jan Granqvist. Foto: Fredrik Sandberg/TT

– Asså han är väldigt snäll och han hyllade mina höftkulor när han gick bakom mig i en trappa. Det har jag aldrig hört någon göra innan, och man blir ju glad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela