Söndag 24 Okt
Stockholm

”Älskar, älskar inte”-parets förändring i relationen: ”Lättad”

Älskar älskar inte
Älskar älskar inte. Foto: discovery+

Mattias Sjöberg förlovade sig med kärleken Thanawarn Chaijumroen i det svenska realityprogrammet ”Älskar, älskar inte". Tittarna fick se kärleken spira tills Thanawarn plötsligt tvingades flytta tillbaka till Thailand.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Mattias Sjöberg och Thanawarn Chaijumroen fångade svenska folkets hjärtan i det svenska realityprogrammet ”Älskar, älskar inte". Det charmiga paret förlovade sig och kärleken riktigt spirade hemma i den svenska stugan. 

Efter att programmet sänts har hon fått ett hav av meddelande från andra thailändskor i Sverige och hon har funnit många nya vänskaper.

Men allt skulle inte gå som en dans på rosor. Uppehållstillståndet skulle nämligen komma att sätta käppar i hjulet. Tre månader efter förlovningen tvingades Thanawarn att resa tillbaka till Thailand.

Thanawarn Chaijumroen och Mattias Sjöberg. Bildkälla: discovery+

I skrivande stund bor Thanawarn och hennes två döttrar hos hennes föräldrar i hemlandet. 

Men nu har vindarna vänt. 

I en intervju med Expressen berättar nu Mattias att hon och hennes yngsta dotter fått uppehållstillstånd i två år. Detta efter att hon i början av september var på en intervju i Bangkok. Uppehållstillståndet kan sedan även förlängas.

– Det är jätteskillnad att komma hem till ett tomt hus hela tiden. Till skillnad från när hon var här, att få komma hem till en familj i princip, med värme och allting, sa han till Expressen.

Hennes äldsta dotter kommer att bo kvar med sin pappa i Thailand. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela