Älskar älskar inte
Älskar älskar inte - Foto: discovery+

”Älskar, älskar inte”-parets förändring i relationen: ”Lättad”

Mattias Sjöberg förlovade sig med kärleken Thanawarn Chaijumroen i det svenska realityprogrammet ”Älskar, älskar inte". Tittarna fick se kärleken spira tills Thanawarn plötsligt tvingades flytta tillbaka till Thailand.


Mattias Sjöberg och Thanawarn Chaijumroen fångade svenska folkets hjärtan i det svenska realityprogrammet ”Älskar, älskar inte". Det charmiga paret förlovade sig och kärleken riktigt spirade hemma i den svenska stugan. 

Efter att programmet sänts har hon fått ett hav av meddelande från andra thailändskor i Sverige och hon har funnit många nya vänskaper.

Men allt skulle inte gå som en dans på rosor. Uppehållstillståndet skulle nämligen komma att sätta käppar i hjulet. Tre månader efter förlovningen tvingades Thanawarn att resa tillbaka till Thailand.

Thanawarn Chaijumroen och Mattias Sjöberg. Bildkälla: discovery+

I skrivande stund bor Thanawarn och hennes två döttrar hos hennes föräldrar i hemlandet. 

Men nu har vindarna vänt. 

I en intervju med Expressen berättar nu Mattias att hon och hennes yngsta dotter fått uppehållstillstånd i två år. Detta efter att hon i början av september var på en intervju i Bangkok. Uppehållstillståndet kan sedan även förlängas.

– Det är jätteskillnad att komma hem till ett tomt hus hela tiden. Till skillnad från när hon var här, att få komma hem till en familj i princip, med värme och allting, sa han till Expressen.

Hennes äldsta dotter kommer att bo kvar med sin pappa i Thailand. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!