Alexander Abdallah avslöjar: "Därför har jag valt att vara singel"

Det är i fredagens avsnitt av Skavlan som skådespelaren Alexander Abdallah avslöjar den egentliga anledningen till varför han är singel. Och man kan säga att nyheten får de andra gästerna att häpna.


Skådespelaren Alexander Abdallah har fixat sig en riktig kometkarriär. Alexander gjorde succé i rollen som Salim i Netflix-serien Snabba cash. Efteråt överöstes han av beröm av både kritiker och publik. 

Tittarna har även fått se honom i Älska mig och Thunder in my heart. 

Även Magnus Uggla var gäst. Bildkälla: SVT

Under varje aktuell serie han varit med i har sociala medier fullkomligt kokat över då många människor finner Alexander väldigt karismatisk och attraktiv. 

Men sanningen är den att han för tillfället är supersingel – och inte alls sökande efter en partner. Detta var någonting han valde att ta upp i kvällens avsnitt av Skavlan

– Folk tror att jag är rädd för kärlek bara för att jag inte tror på monogami. Men folk som älskar kärleken blir ju alltid väldigt provocerade när jag säger så här, inleder han. 

Se resten av förklaringen i spelaren ovan. 

Skavlan ser du fredagar klockan 21.00 på SVT1 OCH SVT Play. 

Senaste nytt

15 år efter uppbrottet från Joachim Lennholm så berättar Pernilla Wahlgren vad som hände: "Bröt ihop helt"

Robinson-Toves smärtsamma skönhetsknep på ön

1 timme sedan
Tove Dalsryd har efter sin medverkan i Robinson delat med sig av en rad hemligheter från vistelsen på ön.

Dreamhack till Stockholm nästa år

2 timmar sedan
Jönköping blir av med Dreamhack Winter. Nästa år arrangeras Dreamhack i november i Stockholm i stället.

Markus Krunegård får Taubestipendiet

3 timmar sedan
Årets Taubestipendium från tidningen Vi går till Markus Krunegård. Artisten får priset för att "hans ord alltid har full fart framåt", som det bland annat heter i motiveringen.

Christer Sjögren på kyrkoturné i vår

3 timmar sedan
Christer Sjögren ger sig ut på turné i vår med konserter i främst kyrkor runt om i Sverige. På repertoaren står både andliga sånger och personliga favoriter från sångarens karriär. Christer Sjögren får sällskap på turnén av sångerskan Anna Werner.

Anonym donation räddar "Batavernas trohetsed"

idag 08:12
Den världsunika Rembrandtmålningen "Batavernas trohetsed" får stanna kvar på Nationalmuseum. En anonym donation gör det möjligt att låta konstverket vara kvar på museet i 7,5 år framåt.