Nya influencertrenden – posera i gynstol

Det är på Instagram dom börjat att dyka upp – bilderna på influencers som från gynstolarna peppar sina följare till att gå och ta cellprov.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Trenderna i influencervärlden kommer och går. Nyligen är det många som publicerat bilder som är så mörka att man knappt ser vad bilderna föreställer, tbt:s från tidigare resor man drömmer sig tillbaka till samt kryptiska inlägg som hintar till följarna om att en ny inspelning eller spännande samarbeten är på gång. 

Men nu är det en ny – betydelsefull trend som äntrat Instagram. Och det är ingenting mindre än att posera i en gynstol.Margaux Dietz och Maxinne Björk är två av de profiler som publicerat bilder där de ligger med benen upp i vädret. 

En annan som nyligen hyllats för sitt ärliga inlägg var Hanna Friberg som i ett öppet och ärligt inlägg berättade att hon nyligen opererats för cellförändringar – och att det hela inte var så pass läskigt som hon först trott. 

"Först och främst. Gå och ta era cellprov som man blir kallade till. Ju snabbare man upptäcker cellförändringar desto bättre och lättare att få bort. Så ta era prover", skriver hon.

Modigt!
/
/
/