Söndag 24 Okt
Stockholm

Mauri Hermundsson om singellivet: "Har aldrig hänt"

Mauri Hermundsson
Mauri Hermundsson. Foto: Stella Pictures

Mauri Hermundsson, 25, är en av landets hetaste potatisar just nu. Älskad och omtyckt av alla så börjar han synas mer och mer i tv-rutan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Mauri Hermundsson, 25, är en av Sveriges just nu hetaste programledare och Youtubestjärnor. Han har idag över en halv miljon prenumeranter som vecka efter vecka följer honom på Youtubekanalen "Uppdrag mat". 

Han syns även på tv varje lördag på bästa sändningstid då han är programledare för Lego masters Sverige. 

Mauri Hermundsson. Bildkälla: Stella Pictures

Mauri är känd för att vara otrolig karismatisk, bjuda på sig själv och att få sina gäster att känna sig bekväma. Men sitt privatliv – det är han väldigt sparsam med att berätta om. 

När han nyligen gästade Fördomspodden med Emil Persson valde han att öppna upp om singellivet och kärleken. 

Mauri om synen på ett förhållande

I podden kommer Emil och Mauri in på en hel del kärlek och sex. Mauri berättar då för Emil att han aldrig varit kär och att de fått honom att känna sig lite utanför. 

– Har du lätt hamnat i friendzone?, frågade Emil. 

– Om jag hade varit mer kär när jag var yngre och visat det för folk så hade jag nog sluppit bli inlåst i friendzonevärlden. Men jag har nog aldrig riktigt varit kär i hela mitt liv. Det har väl snarare gjort det lättare att slippa friendzone, säger han och fortsätter. 

– Jag tycker själv det är härligt att höra hur folk blev kära. Särskilt när man träffar par. Eller även när folk blivit sårade. Jag förstår ju inte Håkan Helström-låtar då jag aldrig känt den känslan och man blir ju på något sätt lite utanför. Och det är ju stressande. Men jag är nog i det stora hela lite fegis, berättar han. 

Så, finns det someone special i Mauris liv? Ja, enligt honom är det en viss person som han träffar lite titt som tätt. 

Hur lång är Mauri Hermundsson? 

Någonting som väldigt många tittare frågat sig är hur långa landets alla programledare är. Och ja, när det kommer till Mauri har han själv sagt att han är "omkring två meter".

Kommentera
Kopiera länk
Dela