Torsdag 21 Okt
Stockholm

Filip Lamprechts öppna inlägg till Linn Hegdal: "Gråter"

Det är i ett inlägg på Instagram som Filip Lamprecht, 24, skrivit ett långt inlägg till sin forna danspartner och nära vän Linn Hegdal, 26.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 26 var dansparet som vann Let's dance 2021. Filip fick tidigt höra från både jury och tittare att han var en multitalang och även Linn hyllades då hon som fullfjädrad dansare hjälpte honom att utvecklas inom dans vecka efter vecka. 

Det många inte visste var att Linn och Filip kände varandra sedan tidigare och har efter programmets gång bibehållit en nära kontakt. Bland annat var de ute på en mysig resa på landet tillsammans med gemensamma vänner under sommaren. 

Linn ska även ha varit ett starkt stöd till Filip under uppbrottet från Peg Parnevik för bara ett par månader sedan. 

Lamprecht delar öppet inlägg till Linn

Onsdagen 22 september fyllde ingen mindre än Linn år vilket Filip valde att uppmärksamma med ett fint skrivet inlägg. I inlägget skriver Filip ut sin tacksamhet över att ha Linn i sitt liv samt vad hon betytt för honom. 

"Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt"; skriver han och fortsätter:

"Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är näst intill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?!".

Linn svarade i sin tur Filip med ännu ett känslosamt inlägg. Bildkälla: filiplamprecht/Instagram

Linn Har svarat med en kommentar. 

"Gråter. Tack världens bästa du", skriver hon bland annat. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela