Måndag 18 Okt
Stockholm

Peg och Penny lägger ner succépodden: "Pillowtalk är över"

"Jag har gått vidare från att dela med mig av allt", säger Peg i avsnittet
"Jag har gått vidare från att dela med mig av allt", säger Peg i avsnittet. Foto: Fredrik Sandberg/Claudio Bresciani/TT

I över fyra år har Peg och Penny Parnevik delat med sig av kärleksproblem, intriger och personligt skvaller i podcasten "Pillowtalk". Men dagens avsnitt går de ut med den tråkiga nyheten att podden lägger ner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I Januari 2017 startade systrarna Peg, 26, och Penny Parnevik, 24, podcasten "Pillowtalk". Under åren har tjejerna delat med sig av allt ifrån killproblem och dejtingtips till feministiska perspektiv – men nu tar resan slut.

I det senaste avsnittet av podcasten, som fått namnet "Pillowtalk är över" går Peg och Penny ut med den tråkiga nyheten.

När de släppte första avsnittet hade de precis flyttat till Georgia. Bägge två var singlar och bodde tillsammans. 

– På vägen har vi fått könssjukdomar, träffat killar och haft heartbreakes. Pillowtalk är över, känner jag, för vad Pillowtalk är, det passar inte in iv våra liv längre, säger Penny i avsnittet.

"Jag har gått vidare"

Peg håller med, och tror att deras mer mogna, självutvecklade livsstil kan ligga till grund för att det inte känns lika lätt att komma med privat, skvallrigt snack.

– Jag är inte där, eller, jag har typ graduated. Jag har gått vidare från att dela med mig av allt i mitt liv hela tiden, säger Peg i avsnittet.

I avsnittet säger systrarna att podden kommer finnas kvar i ett par veckor. Det inbitne fanet får passa på att lyssna (och njuta) ordentligt, med andra ord! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela