Lyxlöner och miljoner – det går verkligen inte dåligt för superpoddarna Johanna och Edvin
Lyxlöner och miljoner – det går verkligen inte dåligt för superpoddarna Johanna och Edvin - Foto: Stina Stjernkvist/Stella Pictures/TT

Så mycket tjänar Edvin och Johanna i podcasten "Ursäkta"

Johanna Nordström och Edvin Törnbloms succépodd "Ursäkta" går onekligen som tåget. Syns det lika tydligt på kontot som det gör på lyssnarsiffrorna? Det tog Nyheter24 reda på.


I slutet på mars förra året släpptes det första avsnittet av podcasten "Ursäkta", där komikern Johanna Nordström, 25, och nöjesprofilen Edvin Törnblom, 25, återberättar den gångna veckans allra roligaste anekdoter.

Podcasten har gjort succé i mediavärlden och är idag en av de största poddarna i hela Sverige, med en räckvidd på över 230 000 personer i veckan.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Så mycket pengar tjänar Johanna Nordström

Skrattar sig Johanna och Edvin hela vägen till banken? Det tog Nyheter24 reda på.

Under inkomståret 2020 hade Johanna Nordström en fastställd förvärvsinkomst på 574 000 kronor, vilket gav henne en månadslön på 47 833 kronor. 

Hon sitter även med i styrelsen i ett aktiebolag som omsatte närmare 2,9 miljoner under 2020. 

Totalt har bolaget tillgångar på 2,5 miljoner kronor.

Så hög är Edvin Törnbloms lön

Edvin Törnblom hade en fastställd förvärvsinkomst på 504 300 kronor under 2020, vilket gav en månadslön på 42 025 kronor. 

Edvin är även verksam i ett aktiebolag som registrerades i november 2020. Det är därmed för tidigt att se hur det går för bolaget. 

Vi väntar spänt på det första bokslutet!

/
/
Senaste nytt

Högt tryck på Eurovision-biljetterna – personer köande i timmar • Fler biljetter ska släppas

idag 18:26

Dolly Partons "Rockstar" toppar listorna

idag 17:54
Dolly Partons nysläppta album med rockcovers toppar Billboardlistorna. "Rockstar" är countryikonens 49:e studioalbum och ligger etta på Billboards topplistor för både country, rock och alternativa album.

Beyoncé oigenkännlig på nya bilderna: "Vad har hänt med henne?"

idag 15:45
De nya bilderna på Beyoncé skapade stor förvirring hos fansen. Detta då hon ser helt annorlunda ut än vad hon tidigare gjort.

Robinson-Tove rasar på produktionen efter bilden TV4 la ut

idag 14:34
Årets Robinson har sannerligen engagerat tittarna mer än någonsin. Under de senaste veckorna har sociala medier kokat och nu har det blivit en fejd mellan deltagarna.

River ner "sagan" om Priscilla Presley

idag 12:22
Innan Sofia Coppola hade läst Priscilla Presleys självbiografi upplevde hon hennes liv som en saga. Det hon skrev i sin bok rev ned den bilden, säger Coppola som direkt kände att hon ville filmatisera boken.

15 år efter uppbrottet från Joachim Lennholm så berättar Pernilla Wahlgren vad som hände: "Bröt ihop helt"

idag 12:02
15 år har gått sedan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm valde att separera. Uppbrottet tog hårt på Pernilla, och nu berättar hon vad det var som hände egentligen.