- Foto: Stella Pictures

Så mycket pengar tjänar Simon Sköld

Simon Sköld är fighter, personlig tränare och make till stjärnförfattaren Camilla Läckberg. Men hur går det ekonomiskt? Det tog Nyheter24 reda på.


Simon Sköld, 34, har en bakgrund som framgångsrik MMA-fighter, men är mer känd för den stora massan som make till deckardrottningen Camilla Läckberg, 47.

Paret bor tillsammans i en lyxig lägenhet på Södermalm och har dottern Polly, 5, tillsammans. 

Under hösten är Camilla en av fem medverkande i Viaplay-satsningen "Svenska Powerkvinnor". I programmet kan den nyfikne få en bättre koll på parets vardag – och på Simon.

Men vad programmet inte avslöjar är hur det går för honom ekonomiskt. 

Foto: Stella Pictures

Så hög är Simons månadslön

Nyheter24 har tidigare rapporterat om Camilla Läckbergs otroliga månadslön på över 300 000 kronor. Går det lika bra för Simon ekonomiskt? 

Inte riktigt, visar det sig – men det betyder inte att hans lön är låg.

Nej, för under inkomståret 2020 hade Simon Sköld en fastställd förvärvsinkomst på 505 400 kronor. Fördelat lika på årets tolv månader gav det honom en månadslön på 41 117 kronor. 

Simon Sköld driver miljonbolag

Han är dessutom styrelseledamot i ett aktiebolag, där hustrun Camilla sitter med som suppleant. 

Under 2020 omsatte bolaget drygt 1,9 miljoner kronor. Företaget har totala tillgångar 973 000 kronor. 

Det går ingen nöd på familjen Läckberg-Sköld, med andra ord.

/
/
Senaste nytt

Svenskiranske regissören gör drama om Trump

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

1 timme sedan
Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

1 timme sedan
Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

1 timme sedan
Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

1 timme sedan
Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

1 timme sedan
I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.