Så mycket tjänar Emilia Wahlund

Emilia Wahlund har skaffat sig en blomstrande influencerkarriär. Ett yrke som hon idag trivs väldigt bra med.


Det var strax efter sin medverkan i Paradise Hotel 2019 som Marcelo Peña, 31, träffade Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 21. Paret började dejta och deras romans visades upp på Instagram ganska direkt. 

Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram

Det kom sedan fram att Emilia varit ett fan till Marcelo sedan hans medverkan i Big Brother 2012 då hon var 12 år gammal och att paret till och med har gamla fan-bilder tillsammans. 

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, sa Marcelo till Nyheter24 då. 

Denna bild på Marcelo Peña och Emilia Wahlund togs på Gröna Lund under en fan-träff år 2012. Bildkälla: Privat/Marcelo Peña/Emilia Wahlund

Idag rullar livet på och paret bor tillsammans i Stockholm med dottern Elle och hunden Tonto

Någonting inte alla har koll på är att Marcelo, både innan och efter sina säsonger i Paradise Hotel, har arbetat som hissmontör. Ett jobb han i en intervju med Nyheter24 berättat att han trivts väldigt bra med. 

Emilia Wahlund arbetade tidigare i butik men har efter att hennes sociala medier blomstrat valt att inrikta sig helt på influencer-yrket. 

Så mycket tjänar Emilia Wahlund

Under inkomståret 2020 hade Emilia en fastställd förvärvsinkomst på 280 100. Vilket uppdelat på ett år landar på cirka 23 341 kronor i månaden. 

Inte illa för att vara 21 år gammal.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!