Lancelot Hedman Graaf är en av deltagarna i programmet "Behandlingen"

I ett nytt discovery+ original följer vi sex kända svenskar när de i avskildhet på en skärgårdsö genomgår ett av läkare och terapeuter skräddarsytt behandlingsprogram för psykisk ohälsa och beroendeproblematik.


Det var under onsdagskvällen som Lancelot Hedman Graaf, 21gick ut på sin Instagram och öppnade upp om sin alkoholproblematik. 

Lancelot är son till Magdalena Graaf, 46, och den tidigare fotbollsstjärnan Magnus Hedman, 48.

Lancelot Hedman. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

"Skammen och tabun kring beroende är så stor och jag tror många inte vågar söka hjälp på grund av just det.. Det var mitt första steg i min process att erkänna att jag är totalt maktlös inför alkohol och egentligen alla sinnesförändrande substanser , och det har jag altid varit sedan första dagen jag drack alkohol", skrev han och fortsatte. 

"Jag har använt olika substanser för att kunna leva med mig själv och klara av dagen, det har nästan i hela mitt liv varit mitt sätt att hantera mina känslor. Egentligen handlar det om att jag flyr känslorna med hjälp av substanser".

Han stöttades av pappa Magnus Hedman, som också berättat om sin resa genom missbruk.

Pappa Magnus kommenterade under Lance bild. Bildkälla: Instagram

Lancelot Hedman är deltagare i" Behandlingen"

Och det var på torsdagen som det slutligen framgick varför Lancelot Hedman berättade om sin resa på en bild tillsammans med bland andra Kleerup, Ola Rapace och Jackie Ferm

Han är nämligen en av deltagarna i det nya programmet "Behandlingen" där sex stycken olika kändisar ska få hjälp med missbruks problem och psykisk ohälsa. 

Under tre veckor i avskildhet på en skärgårdsö, har de genomgått individuellt anpassade medicinska och terapeutiska behandlingar, sammansatta och ledda av några av Sveriges främsta och mest erfarna beroendeläkare och terapeuter. Detta för att ta i tu med sina innersta demoner. 

Här är kändisarna som medverkar i Behandlingen 2021

Andreas Kleerup, världsartist, musikproducent och låtskrivare

Angelina ”Ängie” Dehn, musikartist

Håkan Hallin, barchef och tv-profil

Jackie Ferm, författare och tv-profil

Lancelot Hedman, låtskrivare

Ola Rapace, skådespelare

När har Behandlingen 2021 premiär?

Behandlingen är ett nytt discovery+ original, producerat av Mastiff och med premiär på discovery+ och Kanal 5 den 27 oktober 2021.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!