Influencern Molly Rustas är gravid: "Drömmar blir sanna"

Influencern Molly Rustas, 27, väntar sitt första barn tillsammans med fästmannen Ross Andrew Paquette. I en kärleksfylld video visar Molly upp sin gravidmage för första gången.


I januari i år förlovade sig influencern Molly Rustas, 27, med sin kanadensiske pojkvän och sambo Ross Andrew Paquette, 38.

Nu delar paret med sig av ännu ett glädjebesked: de väntar barn.

Molly Rustas visar gravidmagen 

Det är i en video på Instagram som Molly, med Ross arm omkring sig, visar upp sin gravidmage, tillsammans med texten "drömmar blir sanna".

Bildkälla: Instagram/mollyrustas

Gratuleras av influencerkollegorna

Kommentarsfältet fylls nu av gratulationer från både följare och vänner tillika influencers såsom Hanna FribergAngelica Blick, och Ida Warg.

"OMG", skriver Bianca Ingrosso följt av flera hjärtan, medan Lovisa Wallin beskriver beskedet som "det finaste som hänt".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

1 timme sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

3 timmar sedan
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…