Hanna Friberg om operationen hon gjorde som ung: "Blev mobbad varje dag"

Det var under helgen som Hanna Friberg höll en frågestund om allt mellan himmel och jord. Hon fick då en fråga angående en operation som inte alla känner till att hon gjort.


Livet rullar sannerligen på för Hanna Friberg, 27. 

Hanna driver idag podcasten "Måndagsvibe" tillsammans med nära vännen Lovisa "Lojsan" Wallin, Hon driver även en Youtubekanal som följs av en stor skara följare. 

Hennes sociala medier växer så att det knakar och företagen drar i henne. När Hanna gjorde en kollektion med företaget NA-KD gjorde det fullkomlig succé.

På Instagram följs Hanna idag av över 200 000 människor och hon brukar titt som tätt hålla frågestunder där hennes följare kan fråga om lite vad som helst.

Hanna Friberg om operationen: "När jag var nio år"

Under söndagens frågestund fick Hanna en fråga som inte alla hennes följare har koll på – nämligen att hon opererats när hon var nio år gammal. Detta efter att ha blivit mobbad till den gräns att hon fick operationen av landstinget. 

"Jag opererade mina öron när jag var nio år gammal för att de stod ut. Jag tycker att det är fint på andra men jag blev mobbad av en kille så pass att jag grät varje dag och fick göra en operation via landstinget". 

Hanna berättar om operationen hon gjorde som nioåring. Bildkälla: hannafriberg/Instagram

Så mycket tjänar Hanna Friberg

Och nog klirrar det i kassan för Hanna Friberg. Under inkomståret 2020 hade hon en fastställd förvärvsinkomst på 523 200 kronor vilket ger en månadslön på cirka 43 600 kronor. På det hade hon ett överskott av kapital på 250 342 kronor. 

Men det stannar inte där. 

Hannas bolag har även i år tillgångar på omkring 6, 8 miljoner kronor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!