Bianca i chock - efter Christian Bauers dröm om henne och Benjamin

Det är i Wahlgrens värld som Pernilla Wahlgren börjat dejta Christian Bauer. Och vi alla vet att en del av att börja dejta någon är att även börja drömma om dem. Men i Bauers fall så gällde det även Pernillas barn.


Tionde säsongen av Wahlgrens värld är i full rullning och i denna säsongen får tittarna både följa Bianca Ingrosso och Philippe Cohens väg tillbaka till varandra efter sitt sista uppbrott samt Pernilla Wahlgren och Christian Bauers väg in i sin relation. 

Det var för ett par avsnitt sedan som Pernilla berättade att hennes vänner "föreslagit en man till henne". 

– Han verkar väldigt trevlig så nu ska vi ses och antagligen äta middag. Eller tar man en promenad?, frågade hon Bianca då. 

– Nej fyfan jag hatar människor som vill ta promenader på dejter. Oliver gör det hela tiden och kolla hur det går för honom, skrattade Bianca. 

Sagt och gjort så gick Pernilla och Bauer på lite wine and dine och nu får man i serien se att de börjat messa varandra. 

Christian Bauers dröm om Pernilla

I avsnitten som nu finns att streama på discovery+ berättar Pernilla för Bianca att hon precis fått ett väldigt romantiskt sms från Bauer där det står att han drömt om Pernilla. Men det hela kom med en twist som skulle komma att göra Bianca väldigt ställd. 

Bianca fick veta att Pernilla och Bauer börjat smsa. Bildkälla: discovery+

– Han har drömt om mig, berättar Pernilla. 

– Ok, svarar Bianca. 

– Och om dig och Benjamin, tillägger Pernilla. 

– Oj....ja... okej, säger en chockad Bianca. 

– Har ni haft sex? Har ni hånglat?, frågar Bianca. 

– Nej och nej. Men jag kan inte berätta allt som står i smset för det är ganska hett, säger Pernilla.

– Han beskrev sin dröm, tillägger hon. 

Bianca valde sedan att inte fråga mer om drömmen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".