Josie Capllonch
Josie Capllonch gjorde succé i Paradise Hotel. - Foto: Viafree

Det gör Josie Capllonch idag

Josie Capllonch kom in med dunder och brak i skandalsäsongen av Paradise Hotel 2019. Året efter var hon tillbaka och underhåll tittarna på nytt. Men vad gör hon idag?


Det var 2019 upplaga av Paradise Hotel som bombnedslaget Josefin Capllonch, 33, steg in. Och det gjorde hon inte obemärkt. 

Josie skapade minst sagt TV-historia och rubrikerna blev många. Tittarna kände snabbt igen henne då hon tidigare varit med i programmet Love Island. Hon har även blivit omskriven av internationella medier på grund av sina plastikoperationer.

Hon berättade i sitt förra PH-intro att hon är beroende av plastikoperationer och att hon idag opererat brösten två gånger, gjort ett brazilian buttlift, lagt in fillers i läppar, käkar och kindben. Sammanlagt har hon spenderat flera hundra tusen på operationerna. Detta skrev bland annat Daily Mail. 

Josie och Paow gjorde revansch 2020. Bildkälla: Viaplay

Efter att ha blivit utkastad av Erika Lindberg i sin första säsong bestämde sig Josie snabbt för att göra revansch året efter. Hon klev in tillsammans med Paulina "Paow" Danielsson och tillsammans så rörde tjejerna minst sagt om i grytan. 

Även den säsongen underhöll Josie tittarna till max men halkade slutligen på målsnöret och tog sig aldrig hela vägen till final. 

Det gör Josie Capllonch idag

Senaste halvåret har Josie befunnit sig i Mexiko dit hon tillfälligt flyttade av slump efter att ett annat boende gått i stöpet. Hon försörjer sig på sina sociala medier samt på sitt OnlyFans-konto där Josie håvar in ordentliga stålar. 

Enligt Exonphspoiler är det väldigt oblyga innehåll som Josie delar med sig av till sina prenumeranter. 

Josie berättade i en Youtubevideo att hon blivit kär borta i Mexiko men att hennes kärleksliv inte brukar bli som hon tänkt. Och även så blev det denna gång då romansen tycks ha runnit ut i sanden. 

Nu är Josie tillbaka i Stockholm och om man följt hennes sociala medier så låter det som att hon nu flyttat från Mexiko för att söka lyckan på annat håll. 

Josie hintar om att hon nu ska flytta. Bildkälla: josiecapllonch/Instagram


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!