Tisdag 26 Okt
Stockholm

Molly Rustas stöttas av följarna efter orden om gravidresan

Molly Rustas
Molly Rustas är gravid. Foto: Youtube

Molly Rustas är gravid och nu har hon valt att gå ut med hela sin gravidberättelse till sina följare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Molly Rustas, 27, är bloggare, Youtuber, träningsprofil och influencer. Dagligen följs hon av hundratusentals följare som får hänga med i hennes vardag innehållande mycket vackra miljöer, lyx, mode och träning. 

Någonting följarna också fått hänga med på är hennes kärleksresa tillsammans med sin pojkvän och sambo Ross Andrew Paquette, 38.

Ross är från Kanada och grundare och är VD för företaget Maropost. 2019 köpte paret en lägenhet för över 24 miljoner kronor placerad på Östermalm i Stockholm. Där har Molly på sin blogg berättat att de trivs som fiskar i vattnet. 

Och nu har även storken stannat till vid parets lyxlägenhet. För en vecka sedan berättade nämligen Molly att hon är gravid. 

Molly Rustas stöttas av följarna

I en video har nu Molly delat med sig av hur hennes resa till att bli gravid såg ut. Och enligt Molly själv blev det en väldigt kort resa. 

– Jag tog ur min spiral i slutet på juni. Ett par veckor efter åkte vi på en resa och då insåg jag att jag var gravid. Vi hade köpt massor av cava som var tänkt att vi skulle dricka men det blev ett glas kvällen innan jag fick reda på det sen var det inget mer för min del, berättar Molly. 

– Jag är otroligt tacksam över att det gick rätt fort då jag tog ut spiralen med vetskapen om att det kan ta lång tid eller i värsta fall inte gå alls, berättar hon. 

Molly Rustas. Bildkälla: Youtube

I videon visar även Molly upp klipp från när hon och Ross fick reda på vilket kön knodden i magen har. I klippet kramas paret samtidigt att Molly börjar att gråta glädjetårar. 

Nu blir hon överöst av kärlek från hennes följare som skriver i kommentarsfältet att de uppskattar hennes fina historia och önskar henne all lycka. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela