Måndag 18 Okt
Stockholm

Så mycket pengar tjänar Antonija Mandir

Antonija Mandir
2020 blev ett riktigt succéår för Antonija Mandir. Foto: Antonija Mandir

Det går minst sagt bra för powerkvinnan, influencern och tv-karaktären Antonija Mandir, 25 och man kan säga att 2020 minst sagt blev ett succéår för entreprenören.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Antonija Mandir, 25, kan vi ju utan tvekan säga är en av de dokusåpadeltagare som lyckats absolut bästa med sin Youtubekarriär. Mandir har över 349 000 prenumeranter på kanalen och hennes bolag Mandir Media AB blomstrar som aldrig förr. 

I programmet Svenska powerkvinnor berättar Antonija att hon brinner för sitt jobb och skapande och att hon idag inte skulle kunna tänka sig att jobba med någonting annat än just det hon gör idag. 


– Jag älskar mitt jobb och trots att det är väldigt mycket att göra jämt så vaknar man och är tacksam, berättade hon i programmets första avsnitt. 

När hon gästade "Intimt med Björken" med Martin Björk avslöjade hon även att det är ordentliga summor som trillar in på kontot. 

– I denna bransch är det väldigt många som mår dåligt. Det blir allt vanligare, berättade Antonija. 

– Men varför vill du vara i den branschen då?, frågar Martin. 

– Det är så jävla bra pengar, svarar Antonija

Så mycket tjänar Antonija Mandir

Hur mycket tjänar då Antonija? Jo, 2020 drog hon in 1040 700 kronor vilket betyder att hon varje månad kan plocka ut en lön på 86 725 kronor. 

Hon hade även ett överskott av aktiv näringsverksamhet på 324 129 kronor plus att hennes bolag Antonija Mandir AB har tillgångar på cirka 2,6 miljoner kronor. Men det stannar inte där. 

Hennes andra bolag Mandir Media AB har även det tillgångar på 3, 7 miljoner.

Det går bra nu kompis det går bra nu...

Kommentera
Kopiera länk
Dela