Söndag 24 Okt
Stockholm

Desdemona Erlandsson är Lance Hedmans nya flickvän

Lancelot Hedman har en ny flamma.
Lancelot Hedman har en ny flamma. Foto:

Lancelot Hedman Graaf är just nu högaktuell med programmet "Behandlingen" där han berättar om sina innersta demoner. Men utanför programmet så har någonting väldigt fint hänt – han har nämligen träffat en ny kärlek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i mars förra året som Emilia Lantz, 28 och Lancelot Hedman Graaf, 21, förlovade sig. Lancelot visade upp förlovningsringarna på sin Instagramprofil med texten “Hon sa JA”. Beskedet översköljdes med kärlek från familj och vänner.

Lancelot Hedman Graaf och flickvännen Emilia Lantz visar upp förlovningen på Instagram. Foto: STELLA Pictures

Bilderna på flickvännen raderade från Instagram 

Men det hela varade inte länge. 

Förlovningen som blev offentlig på Instagram finns det idag inte ett endaste spår av och Lance har valt att radera alla bilder på ex-flickvännen. Emilia och Lance har även avföljt varandra. 

För ett par veckor sedan gick Lance ut på sin Instagram och berättade att han är alkoholist och att han kommer att synas i programmet "Behandlingen" där sex stycken olika kändisar får hjälp med sina missbruk. 

Huruvida uppbrottet med exet hade ett samband med Lance tuffa kamp är ännu oklart. 

Nya flamman är Dessie Erlandsson

Men länge var det inte som Lance gick omkring och hängde läpp. 

Lance nya flickvän är Desdemona Erlandsson Bååth och har ännu inte synts till så tydligt på Lance Instagram. Hon bor i Djursholm, Stockholm och är 22 år gammal. 

Lance delade med sig av en pussbild. Bildkälla: Instagram

Lance delade för några veckor sedan en pussbild med nya flickvännen utan att skriva vem hon var. Men då är det tur att mamma Magdalena Graaf veckan efter gick ut med vem den mystiska flamman är. 

Dessie har fått Lance på fall. Stort grattis till kärleken säger vi.. Bildkälla: Instagram

Kommentera
Kopiera länk
Dela