Alice Stenlöfs barnbesked: "Trodde inte det här..."

Det är i en ny video som Alice Stenlöf ger sina följare en livsuppdatering. Då droppar hon en bomb som kanske inte alla hade väntat sig.


Alice Stenlöf, 24, har på bara några år blivit en av Sveriges största influencers. Idag driver hon ett eget klädmärke och har en Youtube-kanal med hundratusentals följare. 

Och det går sannerligen bra för Alice. Alice har tre bolag, varav ett är Alice Stenlöf AB som dragit in tillgångar på över nio miljoner kronor år 2020.

Alice har under den senaste tiden donat på med sin nya lägenhet i centrala Vasastan, Stockholm och under hela tiden har hon låtit följarna följa med på resan via sina vloggar.

"Chockad över mig själv"

I sina vloggar brukar hon även dela med sig av några livsuppdateringar, vilket hon gjorde tidigare i veckan då hon kom med nyheter som till och med hade chockat henne själv. 

Alice berättar nämligen att hon hade tittat på Molly Rustas video där hon berättar om sin gravidresa. Det hade då väckt någonting till liv i henne själv. 

– Det har hänt någonting med mig. Jag vet inte om det är för att jag fyllt 25 men alltså. Jag är så redo för barn? Jag längtar verkligen efter att få bli mamma så ni förstår inte. Realistiskt sätt så ska jag ju inte ha barn nu och jag är ju oerhört tacksam om jag ens kan. Men jag har aldrig känt känslan av att vilja ha barn på det här sättet, berättar hon. 

Alice Stenlöf fångades på bild med exet

Alice har inte nämnt någonting om att hon ska vara tillsammans med någon för tillfället, men under sommaren kunde hennes följare få avslöjat för sig att hon fångats på bild tillsammans med sitt ex Jireel. 

Under premiären till Bonf-filmen "No time to die" erkände Stenlöf även att hon just nu "är kär", vilket hon avslöjade för Expressen. 

På frågan huruvida hon är i en relation just nu så var svaret "Det är hemligt". 

Spännande...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.