Alice Stenlöfs barnbesked: "Trodde inte det här..."

Det är i en ny video som Alice Stenlöf ger sina följare en livsuppdatering. Då droppar hon en bomb som kanske inte alla hade väntat sig.


Alice Stenlöf, 24, har på bara några år blivit en av Sveriges största influencers. Idag driver hon ett eget klädmärke och har en Youtube-kanal med hundratusentals följare. 

Och det går sannerligen bra för Alice. Alice har tre bolag, varav ett är Alice Stenlöf AB som dragit in tillgångar på över nio miljoner kronor år 2020.

Alice har under den senaste tiden donat på med sin nya lägenhet i centrala Vasastan, Stockholm och under hela tiden har hon låtit följarna följa med på resan via sina vloggar.

"Chockad över mig själv"

I sina vloggar brukar hon även dela med sig av några livsuppdateringar, vilket hon gjorde tidigare i veckan då hon kom med nyheter som till och med hade chockat henne själv. 

Alice berättar nämligen att hon hade tittat på Molly Rustas video där hon berättar om sin gravidresa. Det hade då väckt någonting till liv i henne själv. 

– Det har hänt någonting med mig. Jag vet inte om det är för att jag fyllt 25 men alltså. Jag är så redo för barn? Jag längtar verkligen efter att få bli mamma så ni förstår inte. Realistiskt sätt så ska jag ju inte ha barn nu och jag är ju oerhört tacksam om jag ens kan. Men jag har aldrig känt känslan av att vilja ha barn på det här sättet, berättar hon. 

Alice Stenlöf fångades på bild med exet

Alice har inte nämnt någonting om att hon ska vara tillsammans med någon för tillfället, men under sommaren kunde hennes följare få avslöjat för sig att hon fångats på bild tillsammans med sitt ex Jireel. 

Under premiären till Bonf-filmen "No time to die" erkände Stenlöf även att hon just nu "är kär", vilket hon avslöjade för Expressen. 

På frågan huruvida hon är i en relation just nu så var svaret "Det är hemligt". 

Spännande...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

1 timme sedan

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

1 timme sedan
​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

2 timmar sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

idag 10:56
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…