Lördag 27 Nov
Stockholm

Therése Lindgren avslöjar det hemliga hårknepet: "Sov med..."

Vilken hårprodukt tar Therése Lindgren med till en öde ö? Det har vi koll på
Vilken hårprodukt tar Therése Lindgren med till en öde ö? Det har vi koll på. Foto: Stella Pictures/Lars Pehrson/SvD/TT

I samband med att smink- och Youtubedrottningen Therése Lindgren släpper sina nya stylingprodukter passar Nyheter24 på att ställa henne mot väggen. Hur får hon till sitt blonda, välmående svall egentligen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Med över en miljon prenumeranter på Youtube är Therése Lindgren, 34, en av våra absolut största influencers. 

På sina kanaler får följarna hänga med på allt ifrån utmaningar och sminktips, till tuffa dagar fyllda av ångest. Och det går långt ifrån dåligt för sminkdrottningen – som håvar in flera miljoner varje år.

Therése Lindgren: "Ett tips är..."

För ungefär en månad sedan släppte hennes skönhetsmärke "Indy Beauty" tre nya stylingprodukter, och med anledning av det passade Nyheter24 på att luska lite hur hon får till sitt blonda, perfekta svall.

Therése Lindgren berättar att hon är noga med att ta hand om sitt hår från grunden med både shampoo, balsam och regelbundna hårinpackningar.

– Men utöver det så skulle jag säga att ett tips är att sova på satin-örngott som är mycket mer skonsamt för håret, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– När jag använder fön, plattång eller locktång så är jag även otroligt noga med att använda värmeskydd. Indy Beautys nya produkt "Silky squalane heat protection" skonar mitt hår och reducerar skador på hårytan, samtidigt som det bygger upp och stärker mitt hår.

Foto: Stella Pictures

Det skulle Therése Lindgren ta med till en öde ö

Men om Therése Lindgren tvingades ta med sig en enda hårprodukt till en öde, då är det något annat som skulle åka ner i väskan.

– Jag skulle ta med mitt eget "Care and Protect Repair Shampoo" som är både reparerande och återfuktande. Dessutom skyddar det mot dagligt slitage och jag slipper friss – som jag också gissar att man annars skulle få på en öde ö, haha, säger Therése Lindgren till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela